MALE TAJNE VELIKIH MAJSTORA

Mislite da ste dobri u krevetu? Provjerite pomoću sedam znakova

Spontanost je seksi, a teško je biti spontan ako nekome nikada nije do akcije

10504 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Verovatno mnogi za sebe misle da su „seks mašine“ i da je iskustvo s njima nezaboravno, ali to baš i nije tako. Ipak, kako biste znali da li ste barem na pravom putu, postoje određeni znakovi koji otkrivaju da li ste zaista dobri u seksu ili bi ipak trebalo da se još potrudite.

Ovi znaci otkrivaju da ste odlični u seksu:

1. Osjećate se povezano s partnerom

Dobar seks nije samo fizičko iskustvo, nego i osjećaj povezanosti između dvoje ljudi, koji akciju u krevetu može da podigne na sasvim novi nivo.

2. Samouvjereni ste

Samopouzdanje obično znači da ste dobri u tome što radite, a to se isto odnosi i na seks. Ipak, u seksu to ne važi samo na pokrete koje pravite, već i na to kako se osjećate u vezi da svojim tijelom.

Odličan ljubavnik/ica nije onaj ko se stalno brine zbog nečega, već je u stanju da se „izgubi“ u osjećaju užitka s partnerom/kom.

3. Otvoreni ste za promjene

Svi imamo neke omiljene radnje i neke koje baš i ne želimo da probamo.

Ipak, dobri ljubavnici su oni koji su otvoreni za promjenu i ne boje se da isprobaju nove stvari.

4. Znate da slušate

Loši ljubavnici su obično oni koji su sebični, a zbog toga je slušanje želja i potreba svog partnera ili partnerke ključno za seks iz snova.

Uostalom, seks je iskustvo koje dijelimo s nekim i zato je bitno obraćati pažnju na želje onog drugog. Bez komunikacije nije moguće biti dobar u krevetu.

5. Ne žurite

Ako imate naviku da „obavite“ seks što prije, budite sigurni da imate još mnogo toga da naučite.

Ključ je u tome da usporite i obratite pažnju na detalje, ali i da budete temeljni.

6. Radujete se seksu

Ako ste voljni za seks kada vas partner ili partnerka zavode, te i sami često inicirate seks, znajte da ste na dobrom putu.

Naime, odbijanje seksa nije baš seksi i vremenom može da dovede do problema u vezi. Uz to, spontanost je seksi, a teško je biti spontan ako nekome nikada nije do akcije.

7. Igre bez granica

Ako želite da budete dobri u seksu, zaigranost je ključ. Na kraju, seks je igra za odrasle i ako se zaigrate s partnerom/kom, oboma će iskustvo biti prijatnije.