Ako radite ovih 10 stvari: Ostaviće vas čak i ako vas voli

Ako se navikao da otkazuje zajedničke izlaske, žena će početi da shvata da je od male važnosti u njegovom životu

12001 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ideja o bezuslovnoj ljubavi je divna, ali je u praksi neodrživa. Ukoliko muškarac pravi neku od ovih deset grešaka, učiniće da se njegova partnerka oseća nevoljeno, zapostavljeno, zanemareno ili nebitno - zbog čega može da ga ostavi, ma koliko ga voljela.

Ovih deset grešaka koje muškarci prave mogu brzo da dovedu do pogoršanja odnosa:

Ne radi ništa novo

Nije da žena želi da njena romantična veza bude vožnja rolerkosterom, ali važno je ostaviti malo prostora za nove stvari. Ako muškarac insistira na odlasku u isti restoran svaki dan ili želi da putuje na isto mjesto za svaki godišnji odmor jer ne želi da izađe iz svoje zone udobnosti, njegovoj partnerki sigurno će dosaditi.

Žali se zbog njenih očekivanja

Kada žena razmišlja o prekidu sa svojim voljenim, najverovatnije je do tada već mnogo toga uradila u pokušaju da spasi vezu. Ali ako partner odbije da razgovara o stvarima koje je zabrinjavaju i, u isto vrijeme, nastavi da se žali na njene 'nerealne' zahtjeve, ona će bez sumnje osjetiti da je vrijeme za prekid.

Otkazuje dogovorena viđanja

Nemate u čemu puno da uživate ​​kada vas dečko iznenada ostavi samu tokom vikenda, ostane u gradu do kasno – ignorišući vaše pozive ili na bilo koji drugi način poremeti vaš raspored. Ako se navikao da otkazuje vaše izlaske i umjesto toga provodi vrijeme sa svojim prijateljima, žena će početi da shvata da je to signal da je od male važnosti u njegovom životu – neće proći dugo prije nego što ode zauvijek.

Deluje tajnovito

Ako se ponaša kao da nešto krije, definitivno vara, prvo je što će žena pomisliti ako primijeti tajnovito ponašanje partnera. Ako partner izbjegava slanje poruka kada je u ženinoj blizini, govori u nejasnim detaljima o svojim planovima ili se brani kada ga pitate gdje je bio, nedostatak iskrenosti i otvorenosti natjeraće svaku ženu da poželi da potraži drugu, stabilniju vezu.

Nikada nije tu kad joj je potreban

To ne znači nužno da je muškarac van grada ili da se druži s prijateljima – može da sjedi ispred svoje partnerke, ali da i dalje ne bude prisutan kada ona želi da razgovara o stvarima koje su joj važne ili joj smetaju. Kada se partner samo pretvara da sluša, žena to može da osjeti i shvatiće da je uzima zdravo za gotovo. Ko želi takvu vezu?

Čini da se ona osjeća kao njegova majka

Muškarac-dijete ne slijedi planove, nikada ne želi da vodi razgovore sa odraslima i krivi svoju partnerku što zanovijeta. U ovakvoj vrsti veze, svaka žena će se ubrzo umoriti od pokušaja da skine odgovornost s njegovih ramena i smišljanja izgovora za njega, te će poželeti da potraži odraslog muškarca.

Ignoriše njena mišljenja

Kada postoji potreba za donošenjem odluka koje utiču na obje osobe u vezi, žena očekuje da će se njeno mišljenje uzeti u obzir. Ako muškarac misli da se njene želje i potrebe ne računaju i da se fokusira samo na sebe, ona će to shvatiti kao crvenu zastavicu da on ne želi da ona bude srećna i da je ne poštuje.

Svoju karijeru stavlja na prvo mjesto

U redu je kada osoba ima velike snove koje treba ostvariti, ali kada ste u vezi, čak i uprkos zauzetosti, važno je odvojiti malo vremena da se usredsijredite na partnera i pokažete mu da vam je on prioritet. Ako je muškarac uvijek previše zauzet da provodi vrijeme sa svojom dragom, ona će poželjeti da ga ostavi zauvijek.

Upoređuje je sa drugim ženama

To može biti neka od njegovih bivših, koleginica ili majka. U svakom slučaju, stalno upoređivanje djevojke sa drugim ženama vrlo je opasna greška koja u trenu može uništiti vezu. To čini da se žena osjeća užasno, negativno utiče na njeno samopoštovanje i, najverovatnije, završava raskidom, piše krstarica.com.

Uzima je zdrazo za gotovo

Uvažavanje je važno za zdrav odnos i znači da cijenite partnera čak i zbog malih stvari koje radi. Ako, umesto da pokaže koliko mu je žena važna, muškarac nju uzima zdravo za gotovo i ne želi da se trudi u vezi, njegova partnerka se neće osjećati prijatno u njegovoj blizini.

Bonus video: