Hemija među vama: Prepoznajte postoji li ili ne

Iako je neke od ovih znakova lakše uočiti nego druge, svi oni pružaju uvid u to da je sjajna hemija prisutna između vas i osobe sa kojom ste na prvom sastanku

12214 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Kada je zabavljanje u pitanju, hemija između dve osobe je na prvom mjestu po važnosti. Jednostavno, ne možete sa nekim ni da započnete, a kamoli da održite vezu ako ne postoji taj posebni koktel između vas. Hemiju, nažalost, ne možemo da stvorimo. Nje ili ima ili nema. Od nje zavisi to da li ćemo nekoga da volimo samo kao prijatelja ili da ga gledamo kao romatičnog partnera.

Ali, koji su znaci hemije na prvom sastanku? Da li ih je uopšte moguće uočiti? Odgovor je: da. Iako je neke od tih znakova lakše uočiti nego druge, svi oni pružaju uvid u to da je sjajna hemija prisutna među vama i da postoje izgledi da stvorite fenomenalnu vezu, piše ženskimagazin.rs.

Mnogo osmjehivanja i smijeha

Prisustvo velike količine smijeha i osmjeha može biti važan pokazatelj hemije između dvije osobe na prvom sastanku. Oni su znaci radosti, ali i duboke povezanosti dvije osobe. Kada dvije osobe dijele isti smisao za humor, to ih podstiče da vode duge i zanimljive razgovore i osjećaju se blisko. Ako ste primijetili da ni jednom od vas osmijeh nije silazio s lica na prvom sastanku, to je znak da je među vama itekako prisutna hemija.

Mnogo suptilnih dodira

Kada par na sastanku pronalazi različite načine da suptilno dotakne jedno drugo, razlog tome je taj što ih hemija među njima navodi na to. Suptilni dodiri poručuju osobi sa vam se dopada što ste u njenom društvu i da biste voljeli da ste nešto više od prijatelja. Dodiri mogu da stvore snažnu emocionalnu vezu između dvoje ljudi i da ukažu na sjajnu kompatibilnost.

Produžen kontakt očima

Iako je teško zaključiti da li je prvi sastanak bio uspješan ili nije, prije nego što se privede kraju jedan od najočiglednijih znakova da ide u dobrom smeru je taj što sa osobom preko puta vas uspijevate da održavate dug kontakt očima. Naučnici tvrde da je upravo produženi kontakt očima znak međusobne privlačnosti. To je način povezivanja i komunikacije bez riječi.

Bonus video: