Mirisi koji rasplamsavaju strast: Ti si moja čokolada...

Stručnjak otkriva na koji način različiti mirisi mogu djelovati na dešavanja u spavaćoj sobi

4621 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Razni afrodizijaci mogu pomoći da se poveća želja za seksualnim odnosima, a između ostalog, mirisi mogu pomoći u povećanju seksualne želje. Različiti mirisi afrodizijaka poboljšavaju senzualnost i bude strast za živopisnim noćnim avanturama.

Stručnjak za mirise Lee Howes, šef odsjeka mirisa u Lush-u, otkriva neke uzbudljive mirise koji mogu poboljšati seksualno zadovoljstvo.

Vanila

Miris vanile nije samo mirisna aroma u kuhinji, već se može koristiti i za seksualno zadovoljstvo. Na primjer, odličan je za predigru. „Gurmanski mirisi poput vanile izazivaju želju da se mnogo puta privijemo uz partnera, tako da miris vanile na partneru može biti veoma primamljiv“, kaže stručnjak za mirise.

Nana

Menta budi senzualnost i strast uglavnom zbog svoje svježine. Ovaj miris praktično govori vašem partneru da ste spremni za neke drske i prljave igrice u krevetu. „Možda izgleda malo vjerovatno, ali menta se definitivno može smatrati modernim, iako neočekivanim, afrodizijakom. Riječ je o nečemu što miriše svježe i dobro“, naglašava stručnjak.

par
foto: Shutterstock

Čokolada

Među afrodizijacima u oblasti mirisa je i miris čokolade. Umjesto da se počastite njome na klasičan način, Howes predlaže da se poigrate sa njom i nanesete malo na kožu voljene osobe, jer se za miris tople čokolade kaže da je izuzetno privlačan, senzualan miris, posebno za ljubitelje čokolade.

Jagoda

Sočne jagode su posebno čest izbor za romantične susrete, ali ih takođe možete ugraditi u svoj seksualni život kao miris. Možete ih koristiti u spavaćoj sobi, kao miris za dom ili mirisnu svijeću.

Ljubičica

Među mirisima koji se preporučuju za povećanje seksualne želje je miris ljubičice, koji takođe može biti alternativa ruži. Iako ljubičice asociraju na mjesec februar i praznik zaljubljenih, ova vrsta mirisa je i dobar izbor za svakodnevnu upotrebu.

Sandalovina

Još jedan miris koji vas Howes podstiče da koristite ako želite da začinite svoje seksualno zadovoljstvo je sandalovina, koja je takođe veoma tražen i popularan miris. Takođe se dobro slaže sa drugim mirisima koje možete kombinovati sa njim, piše dailistar.co.uk, prenosi aktivni.si

Bonus video: