Put do ženskog srca: Pet stvari na koje žene "padaju"

Žene su izuzetno 'slabe' na muškarce koji pokazuju osjećaje i ne skrivaju da su ponekad ranjivi, a svaka lijepa riječ više je nego dobrodošla da se žensko srce rastopi

14092 pregleda 68 reakcija 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Naizgled hladnu i strogu ženu rastopiće iskreni kompliment muškarca koji joj se sviđa. Žene jednostavno vole da čuju da su posebne, da su prijatno društvo i da znaju da je njihovo mišljenje muškarcima zaista važno. One su izuzetno 'slabe' na momke koji pokazuju da su uz nju bez obzira šta se dogodilo.

Pet stvari koje svaka žena voli da čuje

1. Istaknite njenu specifičnost kao nešto neodoljivo

To može da bude nešto fizički na ženi, njeno ponašanje, reakcije u određenim situacijama… Ako muškarac, recimo, kaže: "Neodoljive su mi tvoje rupice na obrazima dok se smiješ", žena će se sigurno raznježiti. Na taj način on pokazuje koliko pažnje posvećuje sitnicama na njoj ili u njenom ponašanju, jer baš svako voli da ga drugi gledaju pažljivo, a ne površno.

2. Zamolite je za mišljenje

"Šta ti misliš o tome?" - pitanje je koje svaka žena želi da čuje od muškarca. Osim što će tako pokazati da smatra ženu pametnom, pokazaće i da cijeni njeno mišljenje i da želi da zna kako ona razmišlja. Žene takve muškarce gledaju kao one koji imaju potencijala za kvalitetnu vezu.

3. Kažite da se u njenom društvu osjećate prijatno

Žene vole muškarce koji se ne boje da pokažu da su ponekad ranjivi pa joj otvoreno priznaju da sa njom mogu da budu ono što zaista jesu i mogu lako da se opuste. Osim toga, svakoj osobi je drago da čuje da je prijatno društvo.

4. Uživajte naglas u njenom mirisu

Bilo da je riječ o intimnim djelovima tijela ili ne, svaka žena voli da zna da prijatno miriše. Tad se osjeća sigurnije i opuštenije, a za dobru atmosferu u vezi ili u krevetu to je vrlo bitno.

5. Kažite joj koliko je lijepa, privlačna i posebna

Budimo realni, ne postoji osoba na planeti koja ne voli da čuje da je lijepa, privlačna i posebna. Žene su posebno osjetljive na te stvari. Sve vole da znaju da su neodoljiva, posebno kad joj muškarac to otvoreno kaže pred drugim ljudima, piše Elite Daily.

Bonus video: