Modna manifestacija zakazana za 1. i 2. novembar

"Crnogorskoj publici će se druge večeri predstaviti i Bojana Jovetić, koja će svoju prvu kolekciju prikazati simbolično, na rođendan svog brata, našeg proslavljenog fudbalera, Stevana Jovetića”, dodali su iz “Mondaine Models” agencije.
238 pregleda 0 komentar(a)
Milena Kovačević, Foto: Angelo Ghidoni
Milena Kovačević, Foto: Angelo Ghidoni
Ažurirano: 10.10.2016. 12:00h

Modna manifestacija “Fashion Connection” koju organizuje modna agencija “Mondaine Models” uz pokroviteljstvo Turističke organizacije Glavnog grada, biće održana 1. i 2. novembra na “Imanju Knjaz” u Podgorici.

“Događaj, odnosno prvi 'GP Contour' dan otvoriće dizajnerka Nataša Pejović, a iste večeri publika će moći da vidi nove kolekcije brendova Adidas ba SportVision, Piazza Italia i Samsonite, kao i diplomsku reviju studenata Fakulteta za dizajn i multimediju Univerziteta Donja Gorica”, piše u najavi događaja.

Prema riječima organizatora, crnogorski postdiplomci modnog dizajna, Ana Krgović, Marija Rondović i Marija Vujović, tom prilikom će predstaviti kolekcije inspirisane ekologijom i futurizmom.

“Drugog, 'Neven design' dana biće prikazane nove kolekcije Dejane Lukić, Biljane Tipsarević, Lepe Danojević (Lepa Couture), ali i brenda Sherry Hill. Crnogorskoj publici će se te večeri predstaviti i Bojana Jovetić, koja će svoju prvu kolekciju prikazati simbolično, na rođendan svog brata, našeg proslavljenog fudbalera, Stevana Jovetića”, dodali su iz “Mondaine Models” agencije.

“Zaštitno lice događaja je Milena Kovačević, djevojka koja je postigla veliki uspjeh na protekloj milanskoj Nedjelji mode. Nju je za potrebe zaštitne fotografije fashion Connectiona uslikao italijanski fotograf Angelo Ghidoni”, istakli su organizatori.

Obje večeri, po zavšetku revija, prisutni će moći da pogledaju i izložbu studenata treće godine modnog dizajna UDG-a, inspirisanu poznatim romanima “Dvadeset hiljada milja pod morem”, “Put oko svijeta za 80 dana” i “Oliver Tvist”.

Bonus video: