Crnogorski dizajner najavljuje spektakularan kraj revije u Beogradu

“Bez obzira na to što je samo deset modela novih ja sam se potrudio da i ovih 15 potpuno promijenim. Prošlog puta haljine su predstavljane sa nakitom, koji je bio dosta glamurozan i svečan, a ovoga puta sam odlučio da idem korak dalje i obnovim saradnju sa srpskim dizajnerom korseta Srđanom Golubovićem”, objasnio je Ilić.
1 komentar(a)
Ažurirano: 17.03.2015. 18:16h

Crnogorski kreator Lazar Ilić u razgovoru za Vijesti najavio je novu kolekciju brenda Hunt na kojem radi u saradnji sa svojom sestrom Kristinom Ilić, a prema njegovim riječima na samostalnoj reviji koju će i ovoga puta organizovati u saradnji sa salonom Mercedes, ljubitelji mode vidjeće kreacije koje ističu seksipil.

“Prilikom same ideje o novoj kolekciji razmišljali smo o nečemu što je šarenoliko, međutim kasnije, zbog interesovanja velikog broja naših klijenata, odlučili smo da idemo na nešto što je prepoznatljivo kad je modni brend Hunt u pitanju”, nagovještava on.

“To će biti haljine, ali i ovog puta ćemo kao u prethodnoj kolekciji imati kropovanih modela, majica i suknji, a ono što je novo jeste nekoliko modela sa printom”, ispričao je Ilić.

“Biće noviteta, ali ćemo ostati dosljedni sebi i onom čemu Hunt izvorno i služi, a to je kreiranje ekstremno seksi haljina, koje prate liniju tijela i koje su namijenjene da tako kažem, mlađoj populaciji, jer imamo i veliki broj klijentkinja koje imaju više od 30 ili 40 godina, a koje vode računa o svom izgledu”, istakao je mladi dizajner.

Kada su u pitanju boje, on je otkrio da je ovoga puta akcenat na bijeloj, crnoj i ljubičastoj, odnosno boji vina.

“Biće i malo kože, naravno za nas prepoznatljivih rastegljivih materijala, resa, a jednu jaknu od umjetne kože radimo ručno, odnosno na njoj će biti ručno ušivani kristali”, opisao je Ilić, čije kreacije pored voditeljki i drugih poznatih ličnosti nosi i glumica Tamara Dragičević.

On će na Serbia Fashion Weeku pokazati svoju kolekciju “Dark Paradise”, koju je premijerno predstavio na Montenegro Fashion Weeku.

“Zahvaljujući Srđi Lubardi dobio sam poziv za Serbia Fashion Week gdje ću predstaviti kolekciju 'Dark Paradise', ali sam odlučio da to ne bude ista kolekcija, već da je izmijenim”, kazao je on, dodajući da je kolekciju od 15 modela dopunio sa deset novih.

“Bez obzira na to što je samo deset modela novih ja sam se potrudio da i ovih 15 potpuno promijenim. Prošlog puta haljine su predstavljane sa nakitom, koji je bio dosta glamurozan i svečan, a ovoga puta sam odlučio da idem korak dalje i obnovim saradnju sa srpskim dizajnerom korseta Srđanom Golubovićem”, objasnio je Ilić.

“On je uradio asesoare za reviju, odnosno kožne kaiševe koji su svuda po haljini, a tih deset novih modela biće potpuno usklađeni sa tim modnim detaljima - harnesima”, ispričao je Ilić koji je obećao “skandalozan i spektakularan kraj revije u Beogradu”, koja je zakazana za kraj aprila.

Djevojke za maturu više vole haljine koje su ručno rađene

S obzirom na to da je brend Hunt osnovao kako bi svjetske kreacije sa crvenih tepiha približio crnogorskim standardima, Ilić i njegova sestra će se potruditi da među modelima bude i nekoliko haljina koje su svjetske zvijezde prošetale na posljednjoj dodjeli Oskara.

“Biće i nekih jedostavnih haljina sa dodjele Oskara, u našoj malo izmijenjenoj formi, jer smo bili inspirisani i duhom matura. Željeli smo da upotpunimo ponudu, tako da naše mušterije mogu naći i svečane haljine”, ispričao je on.

Ilić dodaje da kada su u pitanju haljine za maturu, djevojke uglavnom kupuju one koje su samo sa njegovim potpisom.

“U principu djevojke koje maturiraju biraju haljine koje su ručno rađene, koje su nešto što ne može svako da uradi, tako da se većinom opredijele za Lazar Ilić haljinu. Mada ima i djevojaka koje vole te uske sirena haljine koje Hunt radi, ali ako pričamo o brojkama onda bi to prevagnulo u korist mojih haljina”, otkrio je on.

Galerija

Bonus video: