Lazar Ilić u Beogradu: Spremni i za veće događaje

Ilić je za reviju na Belgrade Alternative Fashion Eventu kreirao i svoj autfit koji je takođe privukao pažnju
246 pregleda 4 komentar(a)
Lazar Ilić, Foto: BAFE
Lazar Ilić, Foto: BAFE
Ažurirano: 02.12.2014. 15:45h

Mladi kreator Lazar Ilić , predstavio je svoju posljednju kolekciju “Dark Paradise” na Belgrade Alternative Fashion Event, koji se protekle nedjelje održao u Srbiji, a na modnom događaju predstavljeni su i modeli brenda Hunt iza kojeg pored njega stoji i njegova sestra Kristina.

Kada su u pitanju utisci sa njegovog predstavlja u Beogradu, Ilić kaže:

“Utisci su i više nego pozitivni i jednako su dobri u odnosu na one nakon revije u Podgorici. I moja i revija brenda Hunt su prošle sjajno. Komentar prisutnih je bio da smo čak i premašili događaj i dobili smo komentar od pojedinih modnih stručnjaka koji su prisustvovali reviji da sljedećeg puta zagrizemo veći zalogaj, odnosno da izaberemo neki veći događaj u Beogradu”.

On je u Beogradu predstavio kolekciju koju je podgorička publika vidjela nešto ranije, bez izmjena.

“Bio je čak i isti raspored izlaska modela. Jedino je novitet to što sam ispunio svoju zamisao tehnički, jer sam prikazao svoj kratki film u saradnji sa Alijem Zigelijem. I nedostajala nam je manekenka Nataša Đurović, koja je bila sjajna u Podgorici, ali ju je u Beogradu zamijenila Sara Vučelić”, pojasnio je dizajner.

Ilić je za tu priliku kreirao i svoj autfit koji je takođe privukao pažnju, ali kako kaže, zasada se neće upuštati u dizajniranje za muškarce.

“Možda eventualno majice, ali one će biti namijenjene isključivo trendseterskoj mlađoj populaciji”, nagovijestio je Ilić , koji je već prodao nekoliko modela iz kolekcije “Dark Paradise”, a jednu od haljina kupila je i glumica Tamara Dragićević.

“Ona je takođe kupila i jednu haljinu iz brenda Hunt, za koji uvijek nakon revije imamo porudžbine za izradu nekoliko istih modela, a prodato je još par haljina iz moje kolekcije zbog čega sam veoma ponosan”, poručio je kreator koji trenutno radi na mini kolekciji za brend Hunt koja će biti predstavljena za Novu godinu.

Bonus video: