Kreatorka Marina Mirotić spremila "Viđeno i neviđeno"

Mirotić će na reviji predstaviti 35 modela u skladu sa aktuelnim modnim trendovima, ali i primjesom nečeg novog
115 pregleda 0 komentar(a)
Marina Mirotić, Foto: Boris Pejović
Marina Mirotić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 15.02.2014. 19:19h

Prva samostalna revija crnogorske kreatorke Marine Mirotić pod nazivom "Viđeno i neviđeno" biće održana večeras u hotelu "Podgorica" sa početkom u 20.30.

Mirotić je za "Vijesti" kazala da će na svom debiju u svijetu mode predstaviti 35 modela, koji su, prema njenim riječima, u skladu sa aktuelnim trendovima, a prikazaće i nešto potpuno novo.

"Dio revije će činiti ona klasična kombinatorika u svijetu mode, dnevne i večernje odjevne varijante. To je umjereno, sa ukusom, nešto što je nosivo i savremeno. Nešto između Koko Šanel i Versaćea, a opet sa mojim autorskim pečatom", otkrila je ona.

To je ono što je već viđeno, objašnjava Mirotić, dok će ono neviđeno biti psihogrami koje je za potrebe njene revije radio Petar Perović. U pitanju su simboli koji se nose na odjeći, a opisuju duševne osobine ličnosti koja ih nosi.

"Njih će na reviji biti desetak. To je nešto novo u svijetu mode, što može da na pravi način predstavi Crnu Goru. Na taj način, svako ko bude želio da ima sopstveni zaštitni znak na odjevnom predmetu, prvi put će ga imati, a o čemu se konkretno radi najbolje će se vidjeti na reviji", kazala je Mirotić.

Ona je saopštila da ima u planu da u narednom periodu bude potpuno posvećena modi, a najavila je da će biti veoma aktivna kako u Crnoj Gori, tako i šire.

Bonus video: