Kendis Svenpol dominira svijetom modelinga

Dvadesetpetogodišnja manekenka jedna je od najtraženijih u industriji mode
95 pregleda 3 komentar(a)
Kendis Svenpol, Foto: Sawfirst
Kendis Svenpol, Foto: Sawfirst
Ažurirano: 14.02.2014. 18:19h

Južnoafrički model Kendis Svenpol novim je fotografijama pokazala da je i dalje kraljica u svijetu modelinga i da sa lakoćom ruši konkurenciju. Ona je ovoga puta pozirala u intimnom rublju kompanije "Victoria's Secret" i zablistala u punom sjaju.

Svenpol je jedna od najpoznatijih "Viktorijinih anđela", a nedavno je viđena na plaži u Majamiju kako pozira za "Marie Claire". Ni ružno i hladno vrijeme joj nije smetalo da se fotografiše u crnom bikiniju, na morskoj pjeni okružena galebovima.

Dvadesetpetogodišnja manekenka jedna je od najtraženijih u svijetu, a u posljednje vrijeme se više puta našla na modnim pistama predstavljajući kolekcije brojnih poznatih dizajnera, kao što su Aleksander Vang i Desigual.

Južnoafrička manekenka rođena je u Mui Riveru 20. oktobra 1988, a najpoznatija je upravo po saradnji sa brendom “Victoria's Secret”. Već dvije godine je na listi modela koji najviše zarađuju po magazinu “Forbes”.

Krasila je naslovnice magazina “Vogue”, “Elle”, “GQ”, “Harper's Bazaar”, “i-D”, “Lush”, a sarađivala sa brendovima “Nike”, “Diesel”, “Guess”, “Tommy Hilfiger”, “Tom Ford, “Swarovski”.

Prošle godine je na reviji “Victoria's Secreta” nosila najskuplji grudnjak ikada.

Bonus video: