Mis Crne Gore stigla u Indoneziju: Dijelila autograme na aerodromu

"Srce i osmijeh za Vas odavde sa Balija”, poručila je mis Crne Gore na Facebooku
99 pregleda 19 komentar(a)
Ažurirano: 05.09.2013. 09:04h

Predstavnica Crne Gore na izboru za Mis svijeta 2013. godine, Ivana Milojko, stigla je u Indoneziju, tačnije na ostrvo Bali, gdje se takmičenje i održava.

Ona je juče tokom dana na svojoj zvaničnoj Facebook stranici objavila i prve fotografije, a na jednoj od njih uslikana je dok daje autograme prolaznicima na aerodromu.

Uz slike iz Indonezije, Milojko je uputila i poruku onima koji je podržavaju.

“Veliki pozdrav mojim fanovima, mojoj porodici i mojoj kompaniji Miss Montenegro, koja mi je omogućila da vidim i upoznam ovu prelijepu zemlju, Indoneziju i da sebe i svoju zemlju predstavim na najljepšem mjestu, na najbolji način. Srce i osmijeh za Vas odavde sa Balija iz Indonezije”, napisala je mis Crne Gore.

Pozdrav sa Facebooka

Zvanično najljepša Crnogorka za 2013. godinu, sa druge strane nije komentarisala događaje u Indoneziji koje ovih dana prenose svjetski mediji, a koji su izazvani upravo samim izborom za Mis svijeta.

Naime, veliki broj pripadnka islamske vjeroispovjesti u ovoj zemlji, juče se okupio u Džakarti kako bi izrazili nezadovoljstvo zbog održavanja izbora za najljepšu ženu svijeta u Indoneziji, prenosi euronews.com.

Sa protesta u Džakarti, Foto: Beta

Okupljeni su tražili otkazivanje izbora uzvikujući na engleskom jeziku “Mis svijeta je takmičenje za ku*ve” i “Mis svijeta idi u pakao”. Vlada je prije nekoliko mjeseci odlučila da ukine predstavljanje takmičarki u bikiniju i da umjesto toga djevojke prošetaju u nacionalnom kostimu, ali sudeći po protestima to nije dovoljno.

“Izbor za Mis svijeta je nemoralni biznis, koji iskorišćava ženske genitalije za jeftini profit. To je prvobitno bilo bikini takmičenje u Velikoj Britaniji. To se ne uklapa sa kulturom i moralom Indonezije”, izjavio jedan od vođa protesta Muhamad Al Katat.

Pripreme za izbor za Mis svijeta počinju na Baliju, a finalno veče će biti održano 28. septembra u Džakarti.

Galerija

Bonus video: