Beranka nova Mis simpatije

Na nedavno održanom takmičenju za najljepšu djevojku za oštećenim sluhom, Anđelija Ćorović osvojila četvrto mjesto
54 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 15.08.2012. 10:34h

Beranka Anđelija Ćorović osvojila je četvrto mjesto i titulu Mis simpatije na takmičenju za Mis svijeta za djevojke sa oštećenim sluhom održanom u Pragu.

Osamnaestogodišnja Anđelija je učenica Zavoda za školovanje i rehabilitaciju lica sa poremećajima sluha i govora u Kotoru. Na izbor za mis prijavila ju je škola, koja je i pokrila troškove takmičenja.

Po ocjeni žirija, od 48 djevojaka koliko ih je bilo na takmičenju, najljepša je bila Njemica, dok je prva pratilja djevojka iz Gruzije, a druga iz Ukrajine.

Anđelija sa takmičenja donosi lijepe utiske, jer, kako kaže, upoznala je nove prijatelje i stekla iskustvo za neko buduće takmičenje.

Planira da se prijavi na još neko takmičenje jer smatra da će joj nova takmičenja donijeti i nova lijepa iskustva, ali trenutno joj je prioritet da završi školu

Po Anđelijinim riječima na takmičenju je vladala prijatna atmosfera, sve djevojke su bile druželjubive, kao i organizatori. Za vrijeme boravka u Pragu, družila se sa svim djevojkama, ali je najviše vremena provela sa Makedonkom, Slovenkom i Srbijankom.

Planira da se prijavi na još neko takmičenje jer smatra da će joj nova takmičenja donijeti i nova lijepa iskustva, ali trenutno joj je prioritet da završi školu. Naime, Anđelije je maturantkinja sa vrlo dobrim uspjehom, frizerskog smjera u Zavodu za školovanje i rehabilitaciju lica sa poremećajima sluha i govora u Kotoru.

"Beranci nisu bili upoznati sa mojim učešćem u Pragu, dok su iz beranske Opštine o mom poduhvatu čuli tek poslije mog dolaska. Međutim, niko mi se do sada nije javio", priča Anđelija.

Anđelija je maturantkinja sa vrlo dobrim uspjehom, frizerskog smjera u Zavodu za školovanje i rehabilitaciju lica sa poremećajima sluha i govora u Kotoru

"Lijep je osjećaj uraditi nešto za Berane, Kotor, kao i cijelu Crnu Goru, za moju porodicu i mene", rekla je ova mlada Beranka.

Takođe je istakla da ne bi uspjela bez podrške porodice, škole, direktora, vaspitača i svojih prijatelja, kojima duguje veliku zahvalnost.

Bonus video: