Revija brenda "Pal Zileri" 16. marta u Budvi

Među materijalima preovladavaju vuneni štof, mješavina vune i svile, lan, ali i jelenska koža, dok su boje pretežno u nijansama sive i plave, sa detaljima ciklame, žute i braon
0 komentar(a)
Pal Zileri Vlado Georgijev, Foto: Blic.rs/G. Srdanov
Pal Zileri Vlado Georgijev, Foto: Blic.rs/G. Srdanov
Ažurirano: 06.03.2012. 21:23h

Muška kolekcija "Pal Zileri" za proljeće-ljeto 2012. godine biće predstavljena 16. marta u hotelu Splendid.

Reviju koja se treći put održava u Budvi, kao i prethodnih puta zatvoriće poznata, zagonetna ličnost, čiji će identitet biti otkriven publici same večeri.

Do sada su na reviji kao specijalni gosti, modele nosili prof. dr Blagota-Baćo Mitrić i vaterpolista Nikola Janović.

Najavljena kolekcija već je prikazana u Beogradu, a u tamnom odijelu pistom je prošetao i crnogorski pjevač Vlado Georgijev. Kako smo saznali od organizatora, on u Budvi neće ponoviti izlet u svijet manekenstva, već će njegovu ulogu preuzeti druga poznata ličnost.

Ovogodišnja kolekcija kompanije Pal Zileri, inspirisana je sportskom elegancijom Alena Delona i klasika "U zenitu sunca", pa su kreacije prema riječima organizatora prožete raskošnim duhom i azurnim bojama juga Italije.

Među materijalima preovladavaju vuneni štof, mješavina vune i svile, lan, ali i jelenska koža, dok su boje pretežno u nijansama sive i plave, sa detaljima ciklame, žute i braon.

Agencija "Mondaine Models" je organizator, koreografiju će kao i prošlih godina osmisliti Jelena Mladenović iz Beograda, za šminku je zadužena Ljubica Bulatović, dok će frizure modela biti povjerene timu Zorana Vukčevića.

Oficijelni fotograf je Ðorđe Živaljević, a na pisti će biti najbolji manekeni iz Crne Gore i regiona, obećali su organizatori.

Bonus video: