Mladi crnogorski kreatori oblače statiste u seriji "Budva-na pjeni od mora"

Još uvijek sam u pregovorima s ekipom koja radi seriju oko toga kakve modele će nositi moji statisti, rekao je mladi kreator Lazar Ilić
216 pregleda 0 komentar(a)
revija, Foto: Boris Pejović
revija, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 05.09.2011. 16:17h

Tri mlada kreatora Ivana Murišić, Violeta Basta i Lazar Ilić biće uključeni u snimanje nove serije “Budva - na pjeni od mora”.

"Došla sam na ideju da učinim vrlo zanimljivu stvar. Budući da je ovo serija koja će se gledati u cijelom regionu, a naši mladi kreatori su sjajni, riješila sam da obuku djevojke u dvije veoma atraktivne scene. Kreatorima Ivani, Lazaru i Violeti je ovo prvo publikovanje ovakvog tipa", istakla je za “Vijesti” direktorica “MM produkcije” Milena Đergović.

"Tamo ću biti sa šnajderkom i na licu mjesta ćemo prepravljati ukoliko bude potrebno. U svakom slučaju nemam vremena da radim nove haljine, tako da ću se truditi da iskoristim one koje je publika već vidjela na mojim revijama", dodaje on.

"Još uvijek sam u pregovorima s ekipom koja radi seriju oko toga kakve modele će nositi moji statisti. Za sada znam da imam četiri statistkinje koje će nositi po dvije moje haljine, jer su u pitanju i dvije različite scene. To će biti od koktel haljina do neke kežual varijante, a maksimalno ću se truditi da se u svemu tome ne ističem ja i da moje haljine ne skreću pažnju", obećao je Lazar Ilić, kome je ovo prvo iskustvo tog tipa. Kako tvrdi, od haljina koje je već predstavio na revijama, uspjeće da nađe i nešto za seriju “Budva - na pjeni od mora”.

"Tamo ću biti sa šnajderkom i na licu mjesta ćemo prepravljati ukoliko bude potrebno. U svakom slučaju nemam vremena da radim nove haljine, tako da ću se truditi da iskoristim one koje je publika već vidjela na mojim revijama", dodaje on.Prvo iskustvo

Violeta Basta

I Violeta Basta prvi put će raditi kostime za seriju.

"Ovo je zaista novo iskustvo za mene i drago mi je što su iz producentske kuće koja radi seriju došli na ideju da promovišu mlade crnogorske kreatore. Kako sam zbog nove kolekcije koju radim, a predstaviću je crnogorskoj publici u novembru, u Beogradu, ostavila sam haljine iz kolekcije 'Rocinha' da statistkinje same odaberu. Pretpostavljam da će izabrati neke elegantne haljine, s obzirom na to da se jedna od tih scena snima u kazinu", ispričala nam je Violeta Basta.

Ivana Murišić

Za razliku od njih, mlada kreatorka Ivana Murišić već ima slično iskustvo.

"Pošto sam na Akademiji lepih umetnosti diplomirala na odsjeku za scenski kostim, još kao student imala sam priliku da radim kostime za pozorište. Ovo mi je prvo iskustvo što se tiče igranih serija, a moji statisti biće elegantno obučeni. Scene se snimaju u kazinu, tako da ću među svojim modelima naći primjerene upravo za taj dio serije", obećala je Murišić.

Serija „Budva-na pjeni od mora“ čija je prva klapa pala 3. septembra u popularnoj budvanskoj diskoteci „Top Hill“ režiraće Milan Karadžić, scenarista je Stevan Koprivica, dok je producent Milutin-Mima Karadžić.

Riječ je o drami koja će oslikati današnjicu i na ozbiljan način predstaviti priču o današnjem vremenu.

Bonus video: