Završno veče Royal Fashiona u znaku Ukrajine: Igralo se i kolce

Oduševljena publika, makar to što ih je ostalo, ustala je, a zatim zajedno sa manekenima počeli da aplaudira, dok su neki i pjevali imrovizujući tekst.
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.04.2011. 07:55h

Završno veče devetog Royal Fashiona proteklo je u znaku Elene Golets i Sergea Ermankova iz Ukrajine, koje je organizovala agencija "Cosmopolitan" u šoping molu "Delta City".

Poseban utisak manifestacije na prisutne ostavio je muzički dio programa, koji je trajao duže od modnog, ali pozdravljen burnim aplauzom podrške. Poslije revije, dok su pjevači iz Ukrajine nastupili na stejdžu, manekeni koji su se u međuvremenu presvukli zaigrali su kolce, a atmosfera koja ih je ponijela, manifestovala se tako što su ponovo zakoračili na scenu, ali ovog puta kao igrači koji su pljeskali i publiku animirali da igraju zajedno sa njima.

Oduševljena publika, makar to što ih je ostalo, ustala je, a zatim zajedno sa manekenima počeli da aplaudira, dok su neki i pjevali imrovizujući tekst.

Pažnju ljubitelja mode privukle su i kreacije Sergea Ermankova koji je kreirao i za Madonu, bajkovite haljine, koje u provom planu ističu žensku ljepotu, a sve to vrativši nas u period kada je stvarala Koko Šanel.

Njegova koleginica Elene Golets, prikazala je aktuelne modele za muškarce i žene, a njena koloritna kolekcija, privukla je najviše pažnje kod dama koje su poželjele da se na nekom svečanom događaju pojave u njenim kreacijama.

Osim Ambasadorke Ukrajine u Crnoj Gori Oksane Sljusarenko, bili su reditelj Draško Đurović, pjevač Bojan Jovović, njegova koleginica Jelena Đorđević, mladi dizajner Lazar Ilić i mnogi drugi.

Pogledajte galeriju fotografija!

Galerija

Bonus video: