Mango kolekcija za proljeće 2011.

Boje su veoma raznolike: upečatljive su boja limuna i menta - zelena koje pružaju dašak optimizma; različite nijanse i tonovi boje kože, koji izgledaju ženstveno i senzualno
0 komentar(a)
mango, Foto: Www.mango.com
mango, Foto: Www.mango.com
Ažurirano: 04.02.2011. 12:02h

Kolekcija poznatog španskog high street brenda pod nazivom "Modernist Resort" (modernističko odmaralište), donosi čist, modernistički izgled.

Karakteristika kolekcije su jednostavne linije i minimalističke siluete u kombinaciji sa cijelim spektrom boja i kontrastnim grafikama.

Boje su veoma raznolike: upečatljive su boja limuna i menta - zelena koje pružaju dašak optimizma. Tu su i različite nijanse i tonovi boje kože, koji izgledaju ženstveno i senzualno. U kombinaciji sa zlatnim tonovima, dobijaju i utisak glamura i luksuza.

Kolekcija je bogata i veoma intenzivnim bojama (što je i glavni trend ovog proljeća) - crvenom, jarko-zelenom, plavom, narančastom, kao i prugastim mornarskim uzorkom za retro feeling.

Kolekcija sadrži zanimljive majice s printevima, standardno raznovrsnu ponudu pantalona, haljina i kratkih suknji. Mango donosi i cijeli niz zanimljivih modnih dodataka koji će se dobro uklopiti uz svaki stil i želje – torbe, prstenje, cipele...

Uživajte u galeriji slika.

Bonus video: