Cipele koje su podijelile mišljenja: Hoće li postati modna opsesija?

Ono što je najviše podijelilo mišljenja je oblik ovih cipela, za koji su neki komentarisali da daje izgled patke
3862 pregleda 1 komentar(a)
Bottega Veneta cipele, Foto: Instagram
Bottega Veneta cipele, Foto: Instagram

U svijetu cipela, trendovi se mijenjaju svako malo pa nije neobično da u fokus dođu modeli čija se popularnost zadrži kratko ili nastavi vladati nekoliko sezona. Pažnju su sada privukle cipele neobičnog izgleda uprkos kojem su već 'planule' s virtualnih polica.

Danas u modnom svijet pravila gotovo da nema, a što je nešto neobičnije, to postaje traženije. Kada je o cipelama riječ, ništa ne može iznenaditi pa tako niti mrežaste salonke luksuznog brenda oko kojih se lome koplja. Brend Bottega Veneta ima cipele s kojima su se istakli na Instagram profilima modnih trendseterica te su se u kratkom roku rasprodale, iako dolaze po paprenoj cijeni. Ono što je najviše podijelilo mišljenja je oblik ovih cipela, za koji su neki komentarisali da daje izgled patke. Dolaze u crnoj i bijeloj boji, a ukrašene su i zlatnim lančićem koji se može odvojiti, piše Gloria.

Za njih je zaslužan novi kreativni direktor talijanskog brenda Daniel Lee koji ih je predstavio u kolekciji za jesen/zimu. Po statistikama modne platforme Lyst, pretraživanje za ovim brendom posljednjih godinu dana u svakom tromjesečju je u porastu je za 71 odsto.

Bonus video: