Vladana Lepetić će predstavljati Crnu Goru na prestižnom takimičenju u Kini

Vladanu je na modnoj manifestaciji “Bokeško srce”, koja je krajem jula održana na tvrđavi Forte mare u Herceg Novom, izabrao Robert Gramatikovmodni agent i regionalni direktoru za Miss model svijeta za Crnu Goru Srbiju, Sjevernu Makedoniju i BiH
1818 pregleda 0 komentar(a)
Vladana Lepetić, Foto: Privatna arhiva
Vladana Lepetić, Foto: Privatna arhiva

Osamnaestogodišnja Novljanka Vladana Lepetić, biće predstavnica Crne Gore na prestižnom takmičenju “MISS Model Of The World” koje će se održati u Kini.

Vladanu je na modnoj manifestaciji “Bokeško srce”, koja je krajem jula održana na tvrđavi Forte mare u Herceg Novom, izabrao Robert Gramatikovmodni agent i regionalni direktoru za Miss model svijeta za Crnu Goru Srbiju, Sjevernu Makedoniju i BiH.

Vladana je maturantica gimnazije, od malena sanja modnu pistu, a bavljenje modelingom vidi kao priliku da proputuje svijet.

“U ovom poslu sam se pronašla, nastojaću da u njemu i ostanem i naravno uspijem”, kaže Vladana, nadajući se da su joj pobjeda u Herceg Novom i polazak u Kinu otvorili vrata modnog svijeta.

U svijet mode ušla je prije četiri godine kada je nosila modele kreatora koji su učestvovali na modnoj manifestaciji Bokeško srce.

“Od tada sam radila i druge revije, išla sam u školu za modeling u Budvi, a radila sam i book za agenciju FashionGlamRnR”, priča Vladana.

Kaže da nema omiljene kreatore, a privatno se, kako kaže, oblači i sportski i elegantno.

“Najdraža mi je crno-bijela kombinacija za koju mislim da nikada neće izaći iz mode”, uvjerena je Vladana.

Ističe da osim mode voli i sport, jer je trenirala mnoge sportove, a najviše košarku.

Vladana bi željela da u Kini napravi dobar uspjeh, iako misli da će to biti teško jer je konkurencija velika.

“U svakom slučaju uživaću tokom boravka u Kini i radujem se tom iskustvu”, ustvrdila je Vladana.

Bonus video: