"Osvojila sam titulu ne zbog najljepših očiju ili haljine, već najboljeg predstavljanja svoje zemlje

Na konferenciji za medije bio je prisutan i Dražen Brajović ispred hotela Ramada, koji je bio glavni sponzor Đurković na pomenutom takmičenju.
216 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 20.02.2018. 11:59h

Crnogorska ljepotica koja je na izboru Miss Tourism World u Kuala Lumpuru osvojila titulu najljepše Evropljanke, Kristina Đurković, danas je sa medijima u hotelu Ramada podijelila svoje utiske po povratku iz Malezije.

“Utisci su se zaista slegli nekih 15-ak dana od mog povratka iz Malezije. Prezadovoljna sam i tek sad sam svjesna uspjeha”, kazala je ona prisutnima.

“Drago mi je što sam osvojila titulu Miss Tourism Europe iz razloga što sam svoju zemlju predstavila na najbolji mogući način, što nisam to priznanje osvojila jer sam imala najljepši osmjeh, oči ili haljine, već zato što sam se potrudila da od 32 djevojke koje su bile u mojoj konkurenciji, najbolje predstavim svoju zemlju”, dodala je Đurković.

Prema njenim riječima najveće zadovoljstvo joj je to što “mnoge takmičarke nisu ni znale gdje je Crna Gora”, ali je ona uspjela to da promijeni.

Đurković je osim utisaka pričala i o povredi noge, te daljim planovima, što je ranije otkrila i u intervjuu za “Vijesti”.

Na konferenciji za medije bio je prisutan i Dražen Brajović ispred hotela Ramada, koji je bio glavni sponzor Đurković na pomenutom takmičenju.

“Kristina je u dalekoj Maleziji na pravi način predstavila svoju zemlju, njene ljepote, kulturu i turistički potencijal, kao i sve vrijednosti sa kojima se mi, kao narod ponosimo. Svi oni koji čine hotel Ramada u Podgorici ističu veliko zadovoljstvo zbog ovog uspjeha”, rekao je on.

“Činjenica je da je naš hotel prepoznao ogroman Kristini potencijal u brojnim segmentima i izašao u susret kao jedan od glavnih sponzora, te bio oslonac na njenom putu ka ostvarenju zacrtanog cilja”, poručio je Brajović, koji je istakao da je Đurković zaštitno lice hotela, ali i šoping centra Mall of Montenegro.

Galerija

Bonus video: