Osvježite svoj izgled na lak način: Trend koji osvaja

Neutralne boje su veoma moderne, ali kad vam dosade, tu je boja koja ovih dana pokorava modni svijet

3566 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram/tamara
Ilustracija, Foto: Instagram/tamara

Prošle godine, modni svijet su preplavile neutralne nijanse i hit monohromatski outfiti, s ponekim detaljem koji je razbijao monotoniju tonova boje kože, kapućina i pIJeska. Međutim, mnoge žene su očigledno poželjele da napuste "komfornu" paletu boja i prepuste se jačom bojama.

Iako crvena prevladava u božićnim odjevnim kombinacijama, sada sa sigurnošću možemo reći da je još jedna divna boja pokorila modni svijet, a posebno se istakla na Instagramu, piše magazin Elle.

Ako ste proteklih nedelja skrolovali Instagramom, sigurno ste naišli na odlične kombinacije odjevnih predmeta u ljubičastoj boji na koju se se modne infuencerke odvažile jer istovremeno izgleda seksi, slatko, ali i neodoljivo hrabro.

Koliko je popularna boja govori i njena rasprostranjenost koja se niže od pletenih džempera, preko haljina pa sve to torbica.

Ako ste odvažni i volite modne kombinacije koje uključuju boje, birajte one tamnije nijanse metalik ljubičaste, a ako više volite decentno, tu su nijanse svjetlijih ili pastelnih tonova.

Bonus video: