Najljepši modni dodatak: Marame na glavi, oko vrata ili ruke, kao top…

Marame su praktičan detalj koji se nosi na razne načine i zaista ga se isplati imati. Pomoću njega ćete zablistati na pravi način

13621 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Moda je fluidna i brzo se mijenja i ponekad nam se čini kako nije moguće pratiti sve modne trendove. Ali, nije poenta isključivo u praćenju novih trendova, nego u nošenju djeće koju volimo na svoj, prepoznatljiv način. Imati stila ne znači pratiti trendove nego biti autentičan u sopstvenom izboru modnih odjevnih predmeta.U toj priči modni dodaci su kao šlag na kraju svake dobre kombinacije. Oni su ti koji na kraju čine razliku i ističu posebnost modnog stila. Da biste imali autentičan stil potrebno se zaigrati s modnim detaljima od kojih journal.hr posebno ističe stylish marame.

marame
foto: Pinterest

Marame će podići svaku kombinaciju. Naime, riječ je o modnom dodatku koji ima dugu istoriju i, iako ima periode manje i veće popularnosti, trenutno je apsolutni hit.

marame
foto: Pinterest

Kada govorimo o materijalima, prisutne su razne marame, poput svilenih, lanenih ili pamučnih u zavisnosti od toga šta vam se dopada.

marame
foto: Pinterest

Ove sezone nosimo uzorke i boje pa su u tom smislu popularne marame svih uzoraka.

Zanimljivost ovog komada je u tome što je praktičan i možete ga nositi na razne načine.

marame
foto: Pinterest

Marama, ako je dovoljno duga može funkcionisati kao top koji se zaveže i tako dobijete unikatnu kombinaciju.

marame
foto: Pinterest

Osim toga, možete je vezati oko ruke kao narukvicu ili oko glave na razne načine.

marame
foto: Pinterest

Klasično vezanje oko vrata ove sezone je posebno stylish jer je to modni dodatak koji funkcioniše umjesto nakita, a minimalističkoj kombinaciji daje razigranu notu.

marame
foto: Pinterest

Marame su praktičan detalj koji se nosi na razne načine i zaista ga se isplati imati. Pomoću njega ćete zablistati na pravi način.

marame
foto: Pinterest

Bonus video: