Pet hit modela kupaćih kostima: Obilježiće ljeto 2022.

Klasični jednodjelni kupaći kostimi ili bikiniji nikada ne izlaze iz mode, ali ljeto 2022. donosi novu seriju zabavnih trendova

9206 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram/Pinterest
Ilustracija, Foto: Instagram/Pinterest

Sezona kupaćih kostima je tu, a miris mora, borova i slobode već nam golica čula. Zbog toga je sada pravi trenutak da pogledamo koji će to modeli obiljeležiti sezonu pred nama.

Klasični jednodjelni kupaći kostimi ili bikiniji nikada ne izlaze iz mode, ali ljeto 2022. donosi novu seriju zabavnih trendova koje možete isprobati. U nastavku vam predstavljamo glavne modele kupaćih kostima koji će impresionirati ove sezone – od udobnih, preko šljokičastih i glamuroznih do onih dubokog izreza.

1. Trend: Kupaći kostim sa kaišem

Umjesto klasičnog jednodelnog kupaćeg kostima, ove godine u fokusu su oni obogaćeni kaišem. Bilo da je riječ o uskoj, minimalističkoj varijanti ili pak širokom kaišu sa elegantnom šnalom, ovaj detalj je definitivno ono što pravi razliku i na savršen način ističe struk stvarajući efekat pješčanog sata. Vrlo otmeno i vrlo šik, zar ne?

kupaći
foto: Instagram/Pinterest

2. Trend: Sjaj i glamur

Nakon dvije godine pandemije, otkazanih žurki i provoda, sada je konačno došao trenutak da se nadoknadi propušteno – kako drugačije nego pomoću šljokica?! Iz tog razloga, svjetlucavi i glamurozni kupaći kostimi odličan su izbor za ovo ljeto, piše Elle Si

kupaći
foto: Instagram/Pinterest

3. Trend: Kupaći kostimi sa trakama

Atraktivni bikiniji sa trakama uvijek su dobra ideja. Ovaj model ne samo da lijepo pristaje svim tipovima građe, već je i vrlo fleksibilan, tako da ga lako možete podešavati i stilizovati na način koji vam u datom trenutku najviše odgovara. Prošle godine bikiniji sa trakama su bili apsolutni favorit, dok ove godine ovaj detalj možemo vidjeti i na jednodjelnim modelima.

kupaći
foto: Instagram/Pinterest

4. Trend: Rebrasti kupaći kostimi

Ove sezone posebno nam se sviđaju modeli koji su praktični i moderni u isto vrijeme, a tu prvenstveno mislimo na rebraste kupaće kostime. Kao i svaka dobra investicija, oni se rastežu i prilagođavaju konturi tijela, prikrivajući sve nesavršenosti. Ovi kupaći kostimi savršeni su za ljubitelje vodenih sportova i odbojke na pijesku.

kupaći
foto: Instagram/Pinterest

5. Trend: Duboki izrez

Izrezi, ukoliko su suptilni i diskretni, mogu biti vrlo poželjni, pogotovo kada je reč o ljetnjoj odeći i kupaćim kostimima. Oni odolijevaju trendovima i to sa dobrim razlogom, budući da na najbolji način klasičnoj silueti daju nov, svjež izgled. Samo ne zaboravite kremu za sunčanje!

kupaći
foto: Instagram/Pinterest

Bonus video: