Savršeno se slažu: Spojite ove vrste haljina sa ovakvim cipelama

Bilo da želite opušteni ili izuzetno šik izgled, ovo su najbolje kombinacije haljina i cipela

19770 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram
Ilustracija, Foto: Instagram

Tokom prelaznog razdoblja između ljeta i jeseni često se nose farmerice, ali to ne znači da se treba odreći haljina. Lepršave, uske, midi, maksi, s uzorcima ili jednobojne, izbor je veliki i može se pronaći nešto za svaki modni izraz. A kako ih kombinovati? Uz adekvatne cipele i tek pokoji dodatni detalj, savršena modna kombinacija je za tren oka spremna za izlazak, piše Miss7.

Slip haljina i mokasine

haljine
foto: Instagram

Slip haljine su onaj vječni komad koji uvijek dobro dođe. Od sastanaka preko odlazaka na večeru, idealna su opcija za elegantan izgled, a zahvaljujući detaljima s lakoćom poprimaju izuzetno moderno lice. Na primjer, uz mokasine koje su potpuni hit, haljine dobijaju malo oštriji ton, a kožna jakna u klasičnom bikerskom stilu osiguraće udobnost i kada temperature postanu nešto niže.

Cvjetni uzorak i patike

haljine
foto: Instagram

Ko kaže da su duge haljine romantičnog lepršavog kroja i cvjetnog uzorka rezervisane samo za ljeto? U ranu jesen odlično se slažu uz lagane platnene patike poput Starki, a od detalja su potrebni samo veliki osmijeh i sunčane naočari.

Uska haljina i visoke čizme

haljine
foto: Instagram

Mala crna haljina pravi je kultni komad, ali njena bijela 'sestra' dobija sve veću pažnju. Bijela haljina savršen je izbor za svečanije prilike, ali od nje ne bježe ni ljubiteljke minimalizma. Modeli koji strogo prate liniju tijela najbolje se slažu uz trendi visoke kožne čizme koje se blago nabiraju, baš kao modeli iz sedamdesetih. Od detalja tu je torbica u upadljivoj boji kao savršen kontrast monohromatskom izgledu.

Puf haljina i gležnjače

haljine
foto: Instagram

Predimenzionirane haljine dominiraju modnim ormarima već duže vrijeme, ali ih s trona jednostavnosti polako guraju romantične haljine s puf rukavima i naborima na gornjem dijelu. Uz jednostavne svijetle materijale s decentnim floralnim motivima, odlično se kombinuju s glomaznim modelima Chelsea gležnjača. Cipele i torba u crnoj boji ostavljaju fokus na haljini, uz dozu decentnog odmaka od klasike.

Haljina na tačkice i klasične čizme

haljine
foto: Instagram

Tufnice su uvijek dobar odabir kod haljina, posebno u crno-bijeloj verziji. Neodoljive tačkice primjerene su za baš svaku situaciju, a odlično izgleda i trendi detalj u vidu pletenog prsluka. Pulover najbolje izgleda u jednoj od boja tačkica, a tačka na i ovakve kombinacije su klasične visoke čizme u crnoj boji.

Bonus video: