Kraljica Leticija: Njen izbor su savršeno udobne cipele

Figuru je vizuelno produžila parom Patrizia Pepe cipela s blok potpeticom

5823 pregleda 0 komentar(a)
Španska kraljica Leticija, Foto: Instagram
Španska kraljica Leticija, Foto: Instagram

Kraljica Leticija uvijek privlači pažnju svojim elegantnim odjevnim kombinacijama – bez obzira na to bira li komade pristupačnih street style brendova ili skupih dizajnerskih modnih kuća.

Tako je bilo i na svečanom primanju španske ženske i muške vaterpolo reprezentacije u kraljevskog palači Zarzuela u Madridu. Zajedno sa supugom, kraljica je sportistima čestitala na odličnim rezultatima na Svjetskom prvenstvu održanom u Budimpešti u septembru ove godine.

kraljica Leticija
foto: Instagram

Kraljica Leticija za ovu priliku je odabrala tamne pantalone širokih nogavica koje je sparila s majicom bez rukava. Pripijeni kroj majice sa geometrijskim uzorkom razotkrio je kraljičinu ženstvenu figuru na vrlo suptilan način, piše Zadovoljna.hr

kraljica Leticija
foto: Instagram

Figuru je vizuelno produžila parom Patrizia Pepe cipela s blok potpeticom koje je prvi put nosila u javnosti još 2017. godine.

kraljica Leticija
foto: Instagram

Ne samo da je odabrala par u boji kože koji vizuelno produžuje figuru, već i model s blok potpeticom koji je vrlo udoban za nošenje, pa se mogu nositi tokom cijelog dana.

Bonus video: