Pet modela haljina idealnih za jesenje dane

Retro komadi garderobe veoma su popularni, a to se u prvom redu odnosi na plisirane suknje i haljine i obuću sa blok petom

14033 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Haljine su veoma privlačan dio garderobe koji odgovara svim prilikama, privlačna je, ženstvena i rijetke su žene koje je ne vole. U njoj se uvijek osjećamo posebno, a za ovu jesen minimagazin preporučuje ove modele koji se mogu nositi u raznim prilikama.

Najnježnija boja

Veoma nježna, prijatna oku i privlačna, puder roze je nijansa koju možete nositi gotovo u svim prilikama. Po potrebi joj možete dodati kaput u gotovo bilo kojoj boji, jer se puder ružičasta odlično slaže sa svim nijansama, ali nema greške ni ako se odlučite za duži blejzer i tanki ružičasti kaiš.

haljine
foto: minimagazin.info

Kada je o obući riječ, klasične salonke u ovoj boji jedan su od najboljih izbora mada nećete pogriješiti ni sa crnim gležnjačama.

Maksi haljina

Veoma popularne tokom ljetnje sezone, maksi haljine zapravo su dio odjeće koji rado nosimo tokom svih sezona pa ni jesen nije izuzetak. Naravno, imajući u vidu da je riječ o hladnijem godišnjem dobu, najbolje je birati modele koji imaju duge rukave. I ovo je haljina koju možete nositi u svim prilikama, jer upravo njena dužina to omogućava.

haljine
foto: minimagazin.info

Za ovu vrstu haljine odlično idu kratke čizme, klasične salonke ili pak duge čizme u zavisnosti od vremenskih prilika. Takođe, možete joj dodati i dugi kardigan, balon mantil ili kaput.

Retro inspiracija

Retro komadi garderobe veoma su popularni, a to se u prvom redu odnosi na plisirane suknje i haljine i obuću sa blok petom. I to nisu jedini retro detalji – jednako su popularni i dezeni koji su bili pravi hit sedamdesetih godina proišlog vijeka.

haljine
foto: minimagazin.info

Mnoge od njih pronaći ćete i na raznim modelima haljina, koje možete nositi i tokom jesenje sezone. Retro dezen sigurno će vas izdvojiti iz mase.

Sportski stil

Maksi haljina samo je jedna od opcija koju možete nositi uz patike. Kako biste dobile još moderniji i urbaniji stajling, možete se odlučiti i da dodate kožnu jaknu, a nema greške ni ukoliko biste se odlučile za teksas jaknu (tokom toplijih jesenjih dana).

haljine
foto: minimagazin.info

Opuštena i privlačna, ovo je kombinacija koju možete nositi u svim neformalnim prilikama, od šetnje do kafe sa prijateljicama i šopinga.

Rebrasto

Već nekoliko sezona ova vrsta haljina je u vrhu popularnosti. Ova vrstu haljine komad je garderobe koji možete nositi u mnogobrojnim prilikama, mada to zavisi i od samog modela haljine, a sa midi dužinom i okruglim izrezom sigurno nećete nikada pogriješiti.

haljine
foto: minimagazin.info

Bonus video: