Od 26. do 31. decembra posebna Nedjelja sniženja u svim Cakan Sport radnjama

Povodom jubileja urađen je rebranding svih butika Cakan sporta, u kojima je primijenjen koncept novog enterijera i namještaja

20583 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Cakan sport
Foto: Cakan sport

Povodom 25 godina rada, popularni lanac prodavnica sportske opreme Cakan sport pripremio je za svoje vjerne potrošače veliko novogodišnje sniženje u svim svojim maloprodajnim objektima u Baru, Ulcinju, Budvi, Tivtu, Igalu, Podgorici, Bijelom Polju i Pljevljima.

U prodavnicama Cakan sporta trenutno je na snazi sezonsko sniženje, a zbog rođendana preduzeća i Nove godine, u posljednjoj sedmici ove godine, od 26. do 31. decembra sve potrošače očekuje i posebna Nedjelja sniženja.

Istovremeno, povodom jubileja urađen je i rebranding svih butika Cakan sporta, u kojima je primijenjen koncept novog enterijera i namještaja, tako da će svaki potrošač koji bude kupovao u ovim prodavnicama lako prepoznati da je to lanac Cakan sport objekata.

Cakan sport je sklopio ugovore sa bankama i tako potrošačima preko NLB banke i Hipotekarne banke omogućio da kupuju robu na rate do šest mjeseci.

Cakan sport je uvoznik najvecih svjetskih brendova sportske opreme kao što su Nike, Adidas, Colmar, Puma, Reebok i Under Armour, a svojim uvaženim potrošačima iz Cakan sporta poručuju da su u ovim prodavnicama zaštićeni, jer je sva roba u objektima Cakan sporta originalna, posjeduje sve sertifikate i garantuje se za njen kvalitet. i u to se potrošači u svakom momentu mogu uvjeriti.

Uvaženi potrošači se pozivaju da posjete veb sajt www.cakansport.me , kao i Facebook i Instagram stranice Cakan sporta, gdje u svakom momentu mogu da vide sve artikle koji su u ponudi i sve dostupne veličine, a takođe mogu onlajn i da poruče ovu robu. Poručivanjem onlajn sa veb sajta Cakan sporta , potrošači kupljeni artikal dobijaju na kućnu adresu.

-Zahvaljujemo se ovom prilikom potrošačima na 25 godina povjerenja, trudićemo se ubuduće da budemo još bolji-poručuju iz Cakan sporta.