Za praznike, ali i za svaki dan: Blistajte u tmurnim danima

Nema razloga da malo ili malo više sjaja šljokica i sličnih materijala ne nosite tokom čitave zime

6533 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterset
Ilustracija, Foto: Pinterset

Ko kaže da su šljokice samo za zabave? Da, one možda jesu savršene za novogodišnju žurku ili za neko bitno veče, to je sigurno, ali modni trendovi za zimu 2023. nas uče da šljokice veoma lako mogu postati i dio svakodnevnih kombinacija. Kako? Sa strateškim komadima, što pokazuju najbolji street style lookovi ove sezone.

Ukoliko niste sigurni kako da glitter postane deo vašeg zimskog stila, najbolje je početi sa dodacima i sitnim detaljima poput tašni ili cipela, broševa i vezova.

Savremene djevojke šljokice nose uz maksi jakne i čizme do koljena, i daju primjere koji dokazuju da je glitter pogodan i za najhladnije zimske dane. Za one koji se ne plaše da se eksperimentišu, i koji uživaju da privlače pažnju, tu su i komadi za printovima i perjem, a u nastavku pogledajte kako poznate djevojke, u izboru magazina Elle kombinuju trendi komade.

Midi suknja i shearling jakna

Srebrne mat šljokice daju posebnu eleganciju modnoj kombinaciji, a shearling jakna pravi kontrast i čini izdanje praznikom za oči.

Crop top + mini suknja + oversized sako

Za večernje izlaske pustite mašti na volju. Gotovo sve dolazi u obzir, a poseban utisak ostaviće kombinovanje crop topa, mini suknje sa šljokicama, čizama do koljena i oversized sakoa koji će cijelu kombinaciju učiniti "skupom" i trendy.

Obuća sa šljokicama i grafik detalji

Najjednostavniji način da unesete dašak glamura u vašp stil je da odaberete dobar par čizama sa glitterom. Modeli do kolena su apsolutni "must" sezone, a posebno će dobro izgledati ukoliko ih nosite uz garderobu sa upečatljivim dezenima i neobičnim printovima.

Ljubičasto + zeleno

Ništa nije tako lijepo za vidjeti tokom zime kao što je dašak boje. Jedna od najpopularnijih kombinacija, zelena i ljubičasta, dobiće potpuno novo "ruho" ukoliko birate i komade koji imaju glitter ili pak šljokice poput riblje krljušti.

Crno + šljokice

Čak i "najdosadnije" crno izdanje izgledaće poptuno drugačije dodatkom glittera. Šljokice će lako ukrasti šou, te nemojte bježati od komada koji na sebi imaju malo "sjaja".

Birajte štras umesto šljokica

Za one koji vole suptilniji "sjaj" preporuka je da biraju komade sa štrasom, umesto konkretno sa šljokicama. Oversized baby pink blejzer postići će isti efekat kao i bilo koji drugi komad sa šljokicama, a idealan je i za dnevne varijante, pogotovo ukoliko ga ukombinujete sa čizmama od lateksa i maksi naočarima.

Crno odijelo sa vezom

Sa klasičnim crnim odijelom nikada nećete pogriješiti, a pogotovo ukoliko izaberete model koji na sebi ima vez sa štrasom i perlicama. Sa druge strane, uvijek možete dodati upečatljiv broš ili neko drugi ukras koji će učiniti da svakog puta isto odijelo izgleda potpuno drugačije.

Mala crna haljina, ali sa "dodatkom"

Party sezona gotovo je nezamisliva bez male crne haljine. Ali zašto ne izaberete umjesto klasičnog modela nešto što će, provjereno, privući pažnju svih, na najljepši način - malu crnu haljinu sa štrasom. Dodajte maxi blejzer i čizme do kolejna, mini tašnu, i spremni ste za nezaboravni provod.

Još nekoliko kobinacija koje možet nositi tokom praznika, ali i svakog drugog dana, pogledajte u nastavku.

odjeća
foto: Pinterset
odjeća
foto: Pinterset
odjeća
foto: Pinterset
odjeća
foto: Pinterset
odjeća
foto: Pinterset
odjeća
foto: Pinterset
odjeća
foto: Pinterset
odjeća
foto: Pinterset

Bonus video: