Ove zime nosite midi suknju kao Pilar: Inspiriše pola milona žena

Spaja različite materijale, boje i printove u savršeno harmonična modna izdanja

15973 pregleda 0 komentar(a)
Pilar De Arce, španska influenserka, Foto: Instagram/pilardearce
Pilar De Arce, španska influenserka, Foto: Instagram/pilardearce

Markantna brineta Pilar De Arce na svom profilu na Instagramu ima vjernu armiju od preko pola miliona pratilaca koji s velikim zanimanjem prate njene modne kombinacije. Stil omiljene pedeset plus influenserke prikaz je kako žena u zrelim godinama treba da bude obučena. Damski, ženstveno, ali nimalo dosadno. Ona često na sebi ima neki mladalački komad i njen profil je prava riznica fantastičnih modnih izdanja.

Modna entuzijastkinja redovno kreira kombinacije koji inspirišu njene pratioce. Živi u Španiji i nesumnjivo je jedna od najpopularnijih blogerki preko 50 godina. Njene kombinacije su spoj luksuznih komada i onih iz high street ponude, spaja različite materijale, boje i printove u savršeno harmonična modna izdanja.

Posebno su upečatljive njene kombinacije s midi suknjom, koju zapravo uopšte nije tako lako stilizovati. To je komad koji svi imamo u ormaru, posebno kod žena čije radno mjesto zahtijeva profesionalniji dress code.

Zato će vam istinska doza inspiracije biti upravo njene kombinacije koje uključuju ovaj klasik iz garderobera. Njena stilska jednačina uključuje midi suknju, duboke čizme i košulju ili džemper. Iako s košuljom kombinacija izgleda prefinjenije, ona uspijeva da isti efekat postigne s udobnim pletivom. Evo koje njene kombinacije preporučuje portal bonjour.ba.

Bonus video: