Obucite se kao buduća kraljica: Stilska formula Kejt Midlton

Postoje određeni trendovi kojima se čak i princeza od Velsa okreće iznova i iznova. Kada pronađe stajling koji joj odgovara, ona se drži toga, dokazujući šta mogu da učine vrijedni osnovni komadi u ormaru

11501 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram/katemiddleton_uk
Ilustracija, Foto: Instagram/katemiddleton_uk

Čini se da je Kejt Midlton u posljednje vrijeme pronašla novu formulu stila: pletenu haljinu sa kaišem ili savršeno koordinisane komplete koje nosi ispod klasičnog zimskog kaputa. Buduća kraljica je odlučila da isproba ovu kombinaciju za posjetu Lutonu, kada je odjenula narandžaste komade uz kaput od kašmira, upotpunjen braon čizmama.

Kejt Midlton je ranije, tokom posjete Bostonu, predstavila svoj novi zimski način odijevanja udruživši svoje haljine Gabriele Herst sa kaputom na duplo kopčanje Aleksandra Mekvina. Takođe je nosila pletenu haljinu od kašmira njujorškog dizajnera za jednu posjetu u novembru, u kombinaciji sa odgovarajućim kaputom od kašminra kompanije Max & Co.

Jednostavnost Kejt Midlton i njene zimske garderobe olakšava imitiranje: uložite u nekoliko dobro napravljenih djelova odjeće koji se mogu više puta kombinovati, a ukoliko su napravljeni od održivih materijala, onda su zaista pun pogodak.

Bonus video: