Princeza od Velsa odmah je prihvatila boju godine: Probajte i vi

Ružičastu boju rado je nosila i kraljica Elizabeta, koja je znala da se našali kako ‘niko ne bi znao ko je da nosi bež‘

5047 pregleda 1 komentar(a)
Kejt Midlton, princeza od Velsa, Foto: Instagram/katemiddleton_uk
Kejt Midlton, princeza od Velsa, Foto: Instagram/katemiddleton_uk

Princeza od Velsa Kejt Midlton uvijek ide u korak s aktuelnim modnim trendovima, zato ne čudi da je u njenom ormaru svoje mjesto pronašla najtrendi boja za 2023. godinu po izboru firme Pantone, crveno-ružičasta nazvana Viva Magenta.

Kejt je posjetila dobrotvornu organizaciju "Windsor Foodshare" u društvu princa Vilijama, a u januarskom sivilu istakla se modnom kombinacijom kojom je dominirala upravo magenta ružičasta. Čini se da princeza ove zime ne izlazi iz elegantnih dugih kaputa ravnog kroja, a ovoga puta odučila se za model marke Marks & Spencer, piše Gloria.

Kejt Midlton
foto: Instagram/katemiddleton_uk

Spojila ga je s odgovarajućom roklom u istoj boji, a dozu ozbiljnosti ovom su stylingu dale su prefinjene široke crne pantalone i crne cipele s blok petom.

Ružičasta je, uz plavu i žutu, bila i jedna od omiljenih boja kraljice Elizabete, poznate po svojoj ljubavi prema upečatljivim kompletima.

"Da nosim bež, niko ne bi znao ko sam", jedna je dobro zapamćenih izjava pokojne kraljice, kojom je uz dobar ukus pokazala i svoj čuveni smisao za humor.

Bonus video: