Kako da odaberete prave farmerke: Prilagodite ih svojoj građi

Svaka žena u svom garderoberu trebalo bi da ima barem jedan par farmerki koje joj stoje “kao salivene

9474 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Wannabemagazine.com
Ilustracija, Foto: Wannabemagazine.com

To su farmerke kojima će se uvijek okrenuti kada želi da izgleda opušteno, kada joj je potrebna kombinacija sa kojom neće pogriješiti ili kada želi da bude sigurna da će njena figura izgledati baš onako kako treba. Farmerke su praktične, lako se uklapaju sa raznovrsnim odjevnim komadima i možete ih nositi u različitim prilikama – a Wannabe magazin ima predloge koje farmerke prema tipu građe treba da odaberete baš za sebe.

Za niske i sitne djevojke

Za sitne devojke, kojima je uglavnom sve veliko i koje pokušavaju da izbjegnu da izgledaju kao da su još sitnije, pravi model su uske farmerke od rastegljivog teksasa, dužine do gležnjeva. U ovim farmerkama vaša figura će doći do izražaja, nećete izgledati kao da su vas pantalone “progutale”, a dubok struk i dužina do gležnjeva učniniće da izgledate kao da ste za nijansu više.

farmerke
foto: Wannabemagazine.com

Za visoke djevojke manekenske građe

Ukoliko ste visoke i tanane građe – vama su potrebne farmerke koje će istaći vašu vitku figuru. Imate priliku da nosite farmerke zvonaste farmerke visokog struka i skinny kroja. Ovaj tip farmerki na vama neće izgledati predugo, a zvonasti kroj će na pravi način doći do izražaja. Uživajte u efektu koji ćete dobiti zahvaljujući dužini ovih farmerki i njihovom visokom struku.

farmerke
foto: Wannabemagazine.com

Za djevojke sa širim kukovima i istaknutim butinama

Ako vas odlikuju uži struk i širi kukovi koji prate istaknutije butine, farmerke dubokog struka i ravnog kroja su savršen izbor za vas. U ovim farmerkama će vaš struk doći do izražaja, a vaše butine i gležnjevi biće u balansu zahvaljujući ravnom kroju, koji prekriva razliku koja bi bila primjetnija ako nosite skinny jeans.

farmerke
foto: Wannabemagazine.com

Za one koje nemaju istaknut struk

Ako nemate istaknut struk, već ste ravnije građe sa dugim i mršavijim nogama, vama će najbolje stajati farmerke srednje dubokog struka i ravnih nogavica. U ovim farmerkama ćete istaći prednosti svoje figure, a prikriti ono što ne želite da bude istaknuto. Takođe, ovaj kroj pantalona savršeno se uklapa uz casual uvučenu košulju.

farmerke
foto: Wannabemagazine.com

Bonus video: