Pravi izbor za niže djevojke: Tri idealna modela farmerica

Ovakvi modeli će vam savršeno stajati ako sebi želite da 'dodate' koji centimetar

6626 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Vjerovatno ste sa razlogom otvorili ovaj link jer ste se susreli s izazovom da pronađete model farmerica koji neće vizuelno smanjiti vašu visinu.

Činjenica je da rješenje postoji, ali pronalaženje savršenog para prilično je zamoran posao ako ne znate koje su siluete prikladne za vašu visinu.

farmerice
foto: Pinterest

Upravo zbog toga bonjour.ba savjetuje da obratite pažnju na nekoliko klasičnih i jednostavnih modela koji će vam savršeno stajati. Regular ili ravni model

Najsvestraniji, ravni model džinsa pravi je čarobni štapić u životu svake žene. Idu uz svu odjeću u ormaru i uz svu obuću: od trendi sandala do običnih patika. Osim toga, ove farmerice odlično idu uz svjetlije stvari koje često biramo za topliju sezone koja nas očekuje uskoro.

Trapez farmerice

Nemojte bježati od trapeza. Sa blago suženim područjem kod bedara, ovaj model farmerki uzak je kod bokova i bedara, ali se zatim širi od koljena do poruba, balansirajući ramena. Iako mnogi stilisti tvrde da su namijenjene samo visokim djevojkama, imamo dobre vijesti za drugu polovinu djevojaka: ovaj model džinsa sa blagim "proširenjem" do dna je izbor koji će odgovarati i niskim curama.

Džins sa visokim strukom

Famerke sa niskim strukom su veliko NE za niže djevojke jer će najvjerovatnije izgledati još niže. Visoki struk radi upravo suprotno, fokusirajući se na struk i bokove i naglašavajući dužinu noge. Uz takav kroj farmerica možete jednostavno iskombinovati oversized majicu ili običnu košulju

.

Bonus video: