I u farmericama vaš izgled može zračiti luksuzom: Evo kako

Najbolje je njih koristiti kao osnovu, a dopustiti da gornji dio bude zvijezda modne kombinacije

10050 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Iako džins pantalone biramo prvenstveno zbog udobnosti i njihove jednostavnosti, postoji nekoliko trikova kako ih iskombinovati i postići nešto luksuzniji izgled. Jer, postoje dani kada nam je jednostavno dosadno da obučemo raskošnu haljinu.

Farmerice volimo zato jer jsu prilagodljiv komad koji nas može pratiti, kako u poslovnim, tako i u ležernim dnevnim, ali i večernjim prilikama.

Od velikog raspona plavih nijansi, do crnih i bijelih, ispranih, pocijepanih ili klasičnih, lista modela je beskonačna, a samim tim i broj mogućih kombinacija.

Džins kao osnova kombinacije

Kada je riječ o luksuznom izgledu sa farmericama, najbolje je njih koristiti kao osnovu, a dopustiti da gornji dio bude zvijezda modne kombinacije.

Klasične košulje, topovi i kratki blejzeri daju džinsu dašak luksuza. Za takve kombinacije predlažemo pantalone ravnog kroja, duge ili rezane do članka, piše Bonjour.ba.

Bijela boja podiže džins na viši nivo

Ništa nije tako elegantno i luksuzno kao komadi u bijeloj boji. Uz njih ćete najlakše postići dozu luksuza.

Modni dodaci najbolji su saveznik za postizanje luksuza

odjeća
foto: Pinterest

Cipele na visoku potpeticu ili pak ruže oko vrata i upadljive torbice - izaberite svog najdražeg saveznika, spojite sa svojim omiljenim farmerkama, i spremni ste za svaki događaj od jutra do večeri.

Bonus video: