Ruže su u trendu: Svaku kombinaciju podići će na novi nivo

Detalj koji će vašoj odjeći dati dodatni šarm

2198 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Sigurno već primijetili da 3D ruže, ali i ostali cvjetovi, osvajaju modni svijet kao detalj i dopuna odjevnim kombinacijama. Kod modnih insajderki trend 3D ruža je u punom cvatu, a Bonjour.ba izdvaja favorite.

Nije teško razumjeti zašto je ovo rastući trend koji nikako ne gubi na pažnji i interesovanju ljubiteljki mode već nekoliko sezona.

odjeća
foto: Pinterest

Možete birati na koji način ćete ih nositi, izabrati jednu od mnoštva boja koje su nam u ponudi i na kraju, odlučiti se za različite materijale i oblike.

Broš

3D ruža kao broš će privući pažnju i personalizovati i najjednostavnije odjevne komade. Ovaj šarmantni modni dodatak će učiniti svaki komad odjeće potpuno drugačijim. Odvažite se da nositi jedan ovakav cvijet na torbi, prsluku ili košulji.

odjeća
foto: Pinterest

Primijetićete da postoji nekoliko različitih opcija. Ako ne volite da nosite broševe, onda je 3D ruža s vezicama ili krojena kao marama, pravi izbor za vas.

Jednobojne ljetnje haljine će dobiti ženstveni šarm koji će transformisati vaš izgled, a odjeća za proslave i vjenčanja će izgledati još elegantnije.

Bonus video: