Poseban šarm: Iskoristite stvari iz muškog garderobera

Izgledaćete veoma moderno pomoću pet kombinacija za koje će vam poslužiti djelovi odjeće koje obično nose muškarci

3367 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Postoji određena čar u tome kada žena nosi muške odjevne komade koji joj odmah daju ležeran, ali i veoma moderan izgled.

Nekako je poseban osjećaj kada iz muškog ormara 'ukrademo' košulju ili majicu, a ako se na to doda ubojit par potpetica već je tu izgled po uzoru na Carrie Bradshaw.

Bez obzira imate li dečka, muža ili uživate u svom single periodu, ohrabrujemo vas da idući put ušetate u dio radnje namijenjen muškarcima i pustite mašti na volju, piše Bonjour.ba. Široka muška košulja i šarmerski stav, idealna su kombinacija koja može iznijeti svaki događaj u danu, a ako je obučete uz haljinu, unijećete malo ležernosti i u poslovni kodeks odijevanja.

Muški blejzer možete da nosite uz satensku slip haljinu. U trenu će joj dati novi karakter i oštrinu, a pored toga će vas i ugrijati tokom prelaska iz ljeta u jesen. Ako želite još više kontrasta muževnog i ženstvenog, uz prefinjene baletanke nosite dvodjelno muško odijelo.

Ako želite još više kontrasta muževnog i ženstvenog, uz prefinjene baletanke nosite dvodjelno muško odijelo.

Prijatan i tanki pulover super će poslužiti za jesenja jutra, kada su temperature dovoljno niske za toplije slojeve, a kada sunce odluči da proviri iz magle prebacite pulover preko leđa ili zavrnite rukave za šik i ležeran izgled.

Obične majice ćete uvijek u raznovrsnijoj ponudi pronaći u muškoj garderobi, a klasične crne i bijele neka budu prvi izbor kada gradite svoju kombinaciju.

Duge muške majice i dukserice postale su nezaobilazne i u našem ormaru, posebno otkada ga kopiraju mnoge djevojke poput Hailey Bieber. One pokazuju da i muške majice mogu izgledati odmjereno i moderno uz pravu kombinaciju.

Bonus video: