Niste ludi za svečanim haljinama? Umjerenija odjeća za praznike

Postoji mnogo jednako dobrih alternativa koje su i te kako šik

5550 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Sezona je prazničnih druženja je, a bez obzira provodite li ih u krugu najbližih ili vas očekuju ludi provodi, modnim kombinacijama se uvijek pristupa s punom pažnjom.

I dok ljubiteljike haljina tu nemaju puno problema oko osmišljavanja stajlinga, jer ih svečana haljina u trenu rješava muke oko osmišljavanja kombinacija, ako niste za tu opciju, nemojte biti zabrinuti.

Postoji mnogo jednako dobrih alternativa koje su i te kako šik, ali i udobnije i toplije, posebno ako još niste sigurni kuda idete na doček Nove godine, piše tportal.

U svakom slučaju, ako niste sigurni oko svojih stajlinga, možda vas nadahne ovih nekoliko predloga zbog kojih ćete sigurno biti zapaženi.

Svjetlucava suknja + udoban džemper

odjeća
foto: Pinterest

Metalik komadi fantastičan su modni trend koji je obilježio ovu godinu. Osim pantalona i čizama, sve su popularnije suknje načinjene od svjetlucavih materijala, posebno srebrne suknje midi ili maksi dužine.

odjeća
foto: Pinterest

Prema Stylightu, pretraživanje srebrnih maksi sukanja poraslo je za 82 posto. Zato je vrlo vjerojatno da će ovakve odjevne kombinacije bez greške zamijeniti i trendi mini haljine.

odjeća
foto: Pinterest

Nikakvo čudo, jer izgledaju moderno i elegantno, na primjer, u kombinaciji sa debelim džemperima kako bi se stvorio savršen kontrast. Treba spomenuti i da nisu hit samo metalik suknje, već i one sa šljokicama ili svjetlucavim satenom.

Farmerice + upečatljiv top

Farmerice za doček Nove godine? Da, i to može da izgleda fantastično.

odjeća
foto: Pinterest

Kako izgled ne bi bio previše ležeran, gornji dio neka bude upečatljiviji, poput topova, džempera, košulja ili bluza s puf rukavima, cvjetnim aplikacijama, modernim cut-out detaljima...

odjeća
foto: Pinterest

Materijali neka budu svečaniji i posebniji, poput satena, tila, svile...

Glamurozan džemper

Ako pak volite udobnije stajlinge, a noge su vaš adut, nećete pogriješiti ako sparite duži glamurozni džemper načinjen od neke svjetlucave tkanine u ulozi mini haljine s helankama ili gustim čarapama.

odjeća
foto: Pinterest

Uostalom, u najluđoj noći sve je dopušteno.

odjeća
foto: Pinterest
odjeća
foto: Pinterest
odjeća
foto: Pinterest
odjeća
foto: Pinterest
odjeća
foto: Pinterest

Bonus video: