Haljine koje najbolje idu uz patike: Modeli sa kojima nema greške

Štikle, baletanke, sandale… Sve one izgledaju moćno, ali kada želimo udobnost onda kombinujemo haljine uz patike. A, koji modeli nam to dozvoljavaju?

30761 pregleda 57 reakcija 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Istina je – već neko vrijeme gledamo sandale koje će se nositi ovog ljeta, a omiljene baletanke već su kupljene. Ali dok se vrijeme ne ustali na temperaturama– ne isplati se rizikovati. Patike su siguran potez.

U odbrojavanju do lijepog vremena koje će vam omogućiti da nosite voljene šortseve sa sandalama sa četiri kaišića, uvijek možete da pribjegnete rješenju koje sugerišu influenseri: nosite proljećne haljine sa patikama.

Koja stilska kombinacija je prava?

Kada kombinujemo haljine uz patike, uvjek imamo dozu sumnje da li to radimo na pravi način. Ove kombinacije su nepogrešive čarobne formule – držite ih se i ne brinite, piše Lepota i zravlje.

Teksas haljina + duboke patike

Teksas je hit ovoga proleća, a ovakve haljine stižu u najrazličitijim siluetama: od predimenzionirane košulja – haljine, do klasične strukirane. Kada želite svakodnevni, sportski izgled, ništa nije bolje od kombinovanja ovakve haljine i dubokih bijelih patika.

HALJINE
foto: pINTEREST

Klasična haljina + patike

Činjenica je da je industrija patika riješila da ove godine zaigra na kartu različitih boja, ali klasične bele patike preživljavaju sve. One su beskrajno prilagodljive i mogu da se nose u svakoj situaciji. Kada birate haljine uz patike, onda su za Adidas Sambas najbolji izbor prolećne bijele haljine.

haljine
foto: Pinterest

Haljina sa puf rukavima + patike za trčanje

Kada ste fan patika za trčanje, tada će haljina vašeg izbora sigurno biti široka haljina sa pun rukavima i volanima. Sječena ispod struka, kao u viktorijansko doba, dobija potpuni preokret kada se uklopi sa dobrom kožnom tašnom i krajnje sportskim patikama.

haljine
foto: Pinterest

Cvjetna haljina + patike u boji

Oduševili su vas ovogodišnji prolećni trendovi i vi ste kupile patike koje viču: boja! Oker je boja izbora za većinu proizvođača obuće i izgleda savršeno kada se uklopi sa još jednim visoko kotiranim trendom: floralnom haljinom.

haljine
foto: Pinterest

Haljina sa naborima + Converse patike

Kada već govorimo o vrelim trendovima, haljine sa naborima to definitivno jesu. Iako su, priznajemo, stvorene da se nose na štikle, uvijek ih možete upariti sa popularnim starkama. Izgledaće jednako moderno.

haljine
foto: Pinterest

Bonus video: