NIKOLINA LONČAR OTKRILA:

Najljepša Crnogorka biće izabrana krajem oktobra

Do sada je blizu stotinu djevojaka poslalo prijavu preko maila
276 pregleda 7 komentar(a)
Nikolina Lončar, Foto: Facebook
Nikolina Lončar, Foto: Facebook
Ažurirano: 11.08.2016. 16:54h

Izbor za zvanično najljepšu djevojku u Crnoj Gori u 2016. godini, koja će se sa tom titulom predstavljati i na svjetskom takmičenju Miss World, pomjeren je za oktobar, a održaće se u Budvi, potvrdila je za Vijesti PR te manifestacije Nikolina Lončar.

“Kampanja za ovogodišnji izbor počela je prije dva mjeseca, a trajaće još dva, tačnije do održavanja izbora. Takmičenje će biti održano u posljednjoj nedjelji oktobra u renomiranom i tek otvorenom hotelu Moskva u Budvi”, otkrila je bivša mis Crne Gore, koja se pohvalila i velikim interesovanjem djevojaka kada su u pitanju prijave.

“Do sada je blizu stotinu djevojaka poslalo prijavu putem mail adrese, a ovim putem bih podsjetila sve zainteresovane koje to još uvijek nisu učinile, da se prijave mogu u naredna dva mjeseca poslati na mail nikolina724@hotmail.co.uk ili mail missmonte2012@yahoo.com”, istakla je ona i iskoristila priliku i da podsjeti na propozicije o kojima djevojke koje se prijavljuju moraju voditi računa.

“Neophodna visina je od 175 do 185 centimetara, težina od 55 do 65 kilograma, djevojke ne smiju imati pirsing i tetovaže, vulgarne ili fotografije kompromitujućeg sadržaja, što se tiče starosne granice gornja je 26, a donja 16 godina, budući da mis Crne Gore mora imati navršenih 18 u februaru ove godine shodno propozicijama izbora”, poručuje ona.

Ona je istakla i da djevojke ne smiju biti udate (kao ni razvedene), niti mogu imati djecu, samim tim što je u pitanju takmičenje za mis, odnosno djevojku.

“Sve prijavljene djevojke će biti pozvane na razgovor, odnosno na prvi kasting koji će biti održan mjesec dana prije izbora, a samo najbolje će imati priliku da uđu u top 15, koje će se predstaviti u finalu”, poručila je Lončar.

“Prvo ćemo suziti izbor - izabraćemo od 25 do 30 djevojaka, a nakon toga 15 koje će se takmičiti za tutulu najljepše”, otkriva ona, a zatim dodaje da joj svakodnevno stižu pitanja od djevojaka koje su se prijavile ili to žele, te da je ona i više nego raspoložena da im izađe u susret.

“Bitno je da sve budu spremne za ono što ih očekuje. Na sva pitanja i potencijalne nedoumice ćemo odgovoriti i djevojke mi mogu pisati na moj privatni Facebook profil kako bi iste riješili”, poručila je Lončar. Prema njenim riječima i ovogodišnja pobjednica, kao i prethodne dvije najljepše CrnogorkeNataša Milosavljević i Nataša Novaković ponijeće krunu dizajnerke Katarine Zlajić, a finalistkinje će nositi specijalno dizajnirane toalete Aleksandra Dada Jovanovića.

Organizatori žele da svim djevojkama pruže jednaku šansu

Iako je prethodno najavljeno da će izbor za mis Crne Gore za 2016. godine, biti održan u avgustu, organizatori su odlučili da prolongiraju datum finala.

Nikolina Lončar je objasnila zbog čega se organizatori , kompanija Miss Yu nijesu držali prvobitnog plana, već odlučili da izbor održi tek u oktobru.

“Razlog zbog koje smo pomjerili datum održavanja izbora koji smo najprije planirali za avgustu, jeste taj što smo željeli da svim djevojkama pružimo jednaku šansu, kako bi mogle da pošalju svoje aplikacije na vrijeme i kako bi imale više, odnosno dovoljno vremena da se adekvatno pripreme nakon kastinga za ono što ih očekuje”, istakla je Lončar.

“Samim tim što smo pomjerili finale ostavili smo dovoljno vremena za razrješavanje svih nedoumica, ako ih uopšte i bude”, odgovorila je ona.