Kladioničari: Male šanse da pobijede Crnogorke

Finale izbora za Mis svijeta, u kineskom gradu Sanja, počeće danas oko 14 sati, dok će se proglašenje pobjednice takmičenja za Mis univerzuma održati sjutra veče u Las Vegasu
62 pregleda 1 komentar(a)
Maja Čukić
Maja Čukić
Ažurirano: 19.12.2015. 08:25h

Dva najznačajnija izbora u ljepoti, Mis svijeta i Mis univerzuma, biće održana večeras, odnosno sjutra, a prema kladionicama crnogorske predstavnice Nataša Milosavljević i Maja Čukić (na slici) ni ove godine nemaju velike šanse za pobjedu.

Sajt oddschecker.com, koji donosi kvote najpoznatijih online kladionica, predviđa da će lentu Mis svijeta ove godine odnijeti Poljakinja, čija je kvota 3 ili Ruskinja sa kvotom 4,5. Slijede mis Francuske, Vijetnama, Kolumbije i Urugvaja. Milosavljević se nalazi na 45 mjestu sa kvotom 33, dok su ispred nje mis Makedonije (19), mis BiH (22), Slovenije (23), Albanije (26) i Hrvatske (27).

Prema istom sajtu, Mis univerzuma će najvjerovatnije biti predstavnica Australije (kvota je 3,5), a slijede predstavnice Filipina (5) i Kolumbije (6). Čukić se bolje kotira od predstavnica zemalja iz regiona, jer je za razliku od mis Srbije koja je na 56. mjestu sa kvotom 66, ona na 51. poziciji, a ukoliko se kladite na nju sa jednim eurom, ako trijumfuje dobićete 50 eura.

Finale izbora za Mis svijeta, u kineskom gradu Sanja, počeće danas oko 14 sati, dok će se proglašenje pobjednice takmičenja za Mis univerzuma održati sjutra veče u Las Vegasu.

Bonus video: