MONTENEGRO FASHION WEEK

Kristina Mitrović pobijedila na modnom konkursu

Šou su na kratko ukrali najmlađi manekeni, koji su prošetali u modelima britanskog brenda Minotti, a pošto su svi nagrađeni aplauzom, na pistu su izašli i modeli finalista konkursa Mionetto Prosecco, čiji je cilj bio da svojim kreacijama prenesu izgled flaše tog pića
367 pregleda 0 komentar(a)
Sanja Bobar, Foto: Filip Roganović
Sanja Bobar, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 20.11.2018. 00:27h

Prvo veče 24. Mionetto Prosecco Fashion Weeka, koji se sinoć održao na Imanju Knjaz u Podgorici, otvorila je Sanja Bobar, koja je predstavila kolekciju pod nazivom „Ringišpil“, a koja je sadržala svečane haljine i kombinezone, pretežno svetlucavih materijala.

Nakon nje, publika je mogla da pogleda i „Zimsku bajku“ Marine Banović – Džuver, inspirisanu kreatorkinim putovanjem kroz Njemačku, kao i bajkama braće Grim. Nju je otvorio model koji je neodoljivo podsjećao na Crvenkapu, lik iz istoimene čuvene bajke.

Šou su na kratko ukrali najmlađi manekeni, koji su prošetali u modelima britanskog brenda Minotti, a pošto su svi nagrađeni aplauzom, na pistu su izašli i modeli finalista konkursa Mionetto Prosecco, čiji je cilj bio da svojim kreacijama prenesu izgled flaše tog pića.

Prema mišljenju žirija, najuspješnija u tome je bila Kristina Mitrović, koja je osvojila prvo mjesto, dok su drugo i treće zauzele Dubravka Šušić, odnosno Jovana Jelovac.

Prisutni su mogli da pogledaju i novu žensku kolekciju za jesen-zimu, brenda Joy Miss, namijenjenu damama svih generacija.

Modno veče zatvoreno je kolekcijom Ulcinjanke Edite Nimanbegu, koja je za ovu priliku pripremila modele inspirisane vilama koje su prema legendi čuvale blago ilirske kraljice Teute.

Galerija