NAJLJEPŠA U 2015.

Nataša Milosavljević je Mis Crne Gore!

Nataša je prije dvije godine učestvovala na takmičenju Miss Model of the World u Kini i bila među 10 najljepših djevojaka svijeta
149 pregleda 36 komentar(a)
Mis Crne Gore
Mis Crne Gore
Ažurirano: 13.02.2019. 19:15h

Nataša Milosavljević iz Herceg Novog pobjednica je  takmičenja za najljepšu Crnogorku – Miss Monte 2015, odlučio je  žiri na čijem je čelu bila predsjednica opštine  Herceg Novi Nataša Aćimović.

Nataša je prije dvije godine  učestvovala  na takmičenju Miss Model of the World u Kini i bila među  10 najljepših djevojaka svijeta. Ovogodišnja missica je i dobitnica  stipendije UDG.

Prva pratilja je Podgoričanka Katarina Keković, a  mis šarma  Kristina Đurković. Kristina Mitrović i Milica Milačić su ponijele titulu TV lice, dok je  Mis fotogeničnosti, prema ocjeni žirija novinara Elma Hot iz Bara kojoj je pripala i titula  Filmsko lice.

Marijana Jošović  je "Mis interneta", a Anđela Tešić, Lara Pejić i  Marijana Kaserić dobiće priliku da se predstave u modelingu

U finalnoj večeri devojke su se predstavile u vjenčanicama kreatorke  Vladanke Celić, potom u kupaćim kostimima  brenda "Il cuore", i na kraju u  toaletama kreatorke Sonje Bober.

Miss Crne Gore predstavljaće našu  zemlju na izboru za Mis svijeta u  Londonu koji će se održati u decembru, prva pratilja ide na Miss  Universum u januaru 2016, Pokrovitelji manifestacije su Opština i TO  Herceg Novi.