Anđeli spremni za spektakl: Ko će prošetati grudnjak od milion dolara

Otkrivamo detalje dugo isčekivane godišnje revije brenda Viktorijas Sikret
72 pregleda 0 komentar(a)
Victoria's Secret revija, Foto: Reuters
Victoria's Secret revija, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.11.2018. 11:58h

Najpompezniji modni događaj godine, revija Victoria's secret-a, vraća se u Njujork. Najnoviji modeli biće predstavljeni danas, ali će šira javnost moći da zaviri u čudesni svijet anđela za nešto manje od mjesec dana.

Najpoznatije ljepotice svijeta uključujući Adrijanu Limu, Sindi Brunu, Elzu Hosk, Saru Sampaio i mnoge druge, prošetaće graciozno novu kolekciju seksi donjeg veša uz čuveni ekstravagantni detalj na leđima - krila.

Nedavno je i Bela Hadid potvrdila svoje prisustvo, ispunivši stroge zahtjeve brenda drugu godinu zaredom.

Glavna zvijezda među njima jeste Elza Hosk, koja će ove godine imati čast da prošeta grudnjak vrijedan milion dolara!

Ovaj skupocjeni odjevni komad izrađen je u kolaboraciji sa Svarovskim. Zahtijevao je pažnju od 930 sati, i preciznost utkivanja 2100 dijamanata.

✨ahhhhh the dream angels fantasy bra✨

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Za razliku od prošlogodišnje vrijednosti brushaltera "Champagne Nights" koja je iznosila dva miliona dolara ova je nešto skromnija. Verziju iz 2017. sačinjenu od 600-karatnih dijamanata nosila je dugonoga brazilska manekenka Lais Ribeiro.

Pravo izenađenje uslijedilo je nakon vijesti da će prvi put u istoriji biti dostupna verzija grudnjaka Drim Ejndžels Fantazi Bra, najsličnija onom koji će biti prezentovan na reviji. Realizovan zahvaljujući Svarovskom, ali u znatno manjoj vrijednosti od 250 dolara, omogućio je dostupnost u svim prodavnicama Viktorijas sikreta.

??????

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Zavodljivim anđelima na pisti će se pridružiti mnoge muzičke pop zvijezde kao što su: Šon Mendez, Rita Ora, The Chainsmorkers (Čejnsmorkersi) i mnogi drugi koji će ovaj šou učiniti još atraktivnijim.

Dakle, očekuje nas spektakl u pravom smislu te riječi!

Domaćini revije "anđela" prethodnih godina bile su mnoge svjetske i evropske metropole kao što su Pariz, London, Šangaj...

Bonus video: