U Podgorici kreatori dočarali ideal mature

“Kratkim haljinicama potrudio sam se da dočaram polumaturu, a velikim glamuroznim haljinama ideal mature koji vlada u Crnoj Gori”, kazao je Ilić za “Vijesti” i dodao da će se kreacije odmah naći u prodaji
104 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 06.05.2015. 19:06h

Renomirani crnogorski kreatori Lazar Ilić, Jelena Roganović Đurić, Nada Koljenšić, Sanja Matijević i Lida Marđonović predstavili su se sinoć na modnoj reviji “Groznica maturske večeri”, održanoj ispred “Mall of Montenegra” u Podgorici.

Oni su predstavili svoja viđenja maturskih haljina pred stotinak prisutnih u kojima su dominirale žene, ali je bilo i dosta djece.

Najzanimljivije predstavljanje imao je Lazar Ilić uz intro propraćen koreografijom plesnog kluba "Stage", po ideji Jelene Ivanović.

“Kratkim haljinicama potrudio sam se da dočaram polumaturu, a velikim glamuroznim haljinama ideal mature koji vlada u Crnoj Gori”, kazao je on za “Vijesti” i dodao da će se kreacije odmah naći u prodaji.

“Nadam se da će ovakve manifestacije postati tradicija, jer ih fali u ovom periodu. Uskoro pripremamo samostalnu kolekciju brenda Hunt u saradnji sa Mercedesom krajem mjeseca”, kazala je Lazareva sestra Kristina Bulajić.

Galerija

Bonus video: