Traže se nova modna lica

Na kasting je potrebno doći u ravnoj obući, bez šminke i nevezane kose
373 pregleda 0 komentar(a)
Nataša Milosavljević, Foto: Privatna arhiva
Nataša Milosavljević, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 02.10.2018. 15:01h

Modna agencija „AR Scouting“ na čelu sa bivšom mis Crne Gore, Natašom Milosavljević, u potrazi je za novim licima, a kastinzi će se održati 13. oktobra u Podgorici, u prostorijama Soko Gyma u Mall of Montenegro tržnom centru u 13 sati i 14. oktobra od 16 sati u prostorijama Gym2000 u hotelu Plaža u Herceg Novom.

„Svi koji prođu karting, kreću na kratku obuku u trajanju od mjesec i po dana, tokom koje će polaznici, pored hoda, držanja, stava, poziranja u prisustvu našeg fotografa, biti obučeni i u pogledu zdravih stilova života i bontona”, pojasnila je Milosavljević.

“Polaznici će imati priliku i da se upoznaju sa svim obavezama prilikom odlaska na inostrano tržište, ali i na svoja prava kao člana agencije. Kada je riječ o djeci stavljamo, akcenat na socijalizaciju, edukaciju i usmjeravanje u saradnji sa roditeljima ka njihovim sklonostima i interesovanjima”, poručila je ona, dodajući da na kasting mogu doći mladići i djevojke od 14 do 22 godine i djeca do 12 godina, uz prisustvo jednog od roditelja.

Kako je istakla Milosavljević, na kasting je potrebno doći u ravnoj obući, bez šminke i nevezane kose.

Bonus video: