Revija Eskade 9. maja u Budvi

Marović Bogdanović je uvjerena da će i ovogodišnja revija biti uspješna kao prethodne
1 komentar(a)
Vivijen Vestvud, revija, Foto: Savo Prelević
Vivijen Vestvud, revija, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.01.2015. 12:38h

Čuveni modni brend "Escada" predstaviće se 9.maja na platou ispred zidina Starog grada u Budvi, godinu dana nakon modne revije najpoznatije britanske kreatorke Vivijen Vestvud, a dvije nakon italijanskog kreatora Roberta Kavalija.

Ovaj modni događaj organizovaće Opština Budva i agencija "Fashion Montenegro".

"Organizovanjem Escadine modne revije Budva još jednom dokazuje da je grad velikih svjetskih događaja, grad glamura, ali i dobrog marketinškog koncepta”, kazala je Milena Marović Bogdanović, menadžerka Opštine Budva. “Neosporno je da ovakvi događaji podržani od strane Opštine Budva i Turističke organizacije našeg grada imaju značajan promotivni efekat, jer ih prati veliki broj značajnih svjetskih medija, kao i poznatih ličnosti, ne samo iz svijeta mode, već i muzike i filma”.

Marović Bogdanović je uvjerena da će i ovogodišnja revija biti uspješna kao prethodne.

Eskada skoro 40 godina u svijetu mode zauzima jedno od najznačajnijih mjesta kao luksuzni ženski brend, sinonim elegancije, glamura i senzibilne ženstvenosti, navodi se u saopštenju.

Ugovorom o sponzorstvu, koji je potpisan danas predvidjeno je da Opština Budva ovu manifestaciju sponzoriše sa 50.000 eura.

Bonus video: