Visa fashion

Milena Đurđić: Ponosna sam na ovu kolekciju

Specijalna gošća biće pjevačica Aleksandra Radović, program će voditi TV novinarka Mirjana-Maja Popović
135 pregleda 0 komentar(a)
Milena Đurđić, Foto: Miodrag Marković
Milena Đurđić, Foto: Miodrag Marković
Ažurirano: 05.08.2014. 15:13h

Crnogorska dizajnerka Milena Đurđić predstaviće se pored nekoliko brendova, u okviru modne manifestacije “Visa Fashion Night”, koja će se 9. avgusta  održati u šoping centru Kamelija u Kotoru.

Publika će od 21 sat imati priliku da pogleda kreacije iz njene posljednje kolekcije “Govor tišine” koja je premijerno prikazana na Internacionalnoj smotri mode u Kotoru, a Đurđić je za “Vijesti” otkrila kakvi su bili komentari i ocjene publike i prijatelja.

“Nakon revije, možda sam bila malo i iznenađena reakcijama, a na putu do bekstejdža stigao mi je veliki broj poruka. Očekivala sam pozitivne reakcije, ali su one, ipak, prevaziđene i, na moje zadovoljstvo još traju”, kazala je dizajnerka dodajući da joj je posljednja revija, svakako, pripomogla u dobijanju novih ponuda i projekata.

“Zaista sam zadovoljna, iako nisam imala vremena da sumiram utiske i pogledam reviju na CD-u, ali generalno imajući u vidu reakcije publike, prijatelja i ljudi koji mi se javljaju preko oficijelne stranice i na broj mog ateljea, svi oni su, da se zaključiti, imali priliku da vide ne samo reviju već i malu predstavu sa emocijom, na koju sam ja veoma ponosna”, istakla je Đurđić.

Ona je otkrila i da su pojedini modeli iz kolekcije “Govor tišine” već našli put do kupaca, ali će publika 9. avgusta imati priliku da ih vidi.

“Neki modeli koji su prodati su ponovno naručeni, a par djevojaka kojima su veličine odgovarale će mi ih vratiti za tu priliku”,  pojasnila je kreatorka, koja je dodala da za sada ne planira naknadna prikazivanja posljednje kolekcije, jer kako ističe, ne voli da se previše ponavlja.

Specijalna gošća “Visa Fashion Nighta” biće pjevačica Aleksandra Radović, program će voditi TV novinarka Mirjana-Maja Popović, a najavljene su i ličnosti iz svijeta glume, sporta i muzike.

Nakon revije gosti će modele prikazanih brendova moći da kupe po sniženim cijenama, dok će 10. avgusta od 19 sati biti organizovan performans u čijem je fokusu promocija i revitalizacija austrougarskih utvrđenja na Jadranu.

U performansu koji se realizuje u saradnji sa Opštinom Kotor u okviru “AdriFort” projekta koji sufinansira Evropska unija učestvovaće i polaznici škole manekenstva “Catwalk”.

Preporučujemo za Vas