Vivijen Vestvud 31. maja u Budvi

TO Budva je svojim budžetom za organizovanje ove revije odvojila 20 hiljada eura
97 pregleda 8 komentar(a)
Vivijen Vestvud, Foto: Shutterstock
Vivijen Vestvud, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 21.02.2014. 13:50h

Revija poznate britanske dizajnerke Vivijen Vestvud biće održana 31. maja u Budvi, dogovoreno je nakon posjete predstavnika agencije “Murano Montenegro” i Turističke organizacije opštine Budva londonskom “Fashion Week” koji se održao od 14. do 18. februara.

Na londonskoj prestižnoj modnoj svečanosti održan je poslovni sastanak sa timom poznate britanske kreatorke.

Kako je saopšteno iz TO Budve cilj posjete bio je utvrđivanje svih detalja vezanih za organizovanje modne revije u Budvi, koja bi po planu trebalo da se održi u maju mjesecu.

"Nakon uspješno održanog sastanka, potvrđeno je da će se modna revija Vivijen Vestvud održati 31. maja 2014. godine ispred zidina Starog grada.

Organizator događaja je agencija “Murano Montenegro”, a podršku ovom značajnom projektu pružaju Opština Budva i Turistička organizacija opštine Budva. Ovakva vrsta događaja ima jak promotivni karakter, kada se ima u vidu činjenica da ga prate globalni mediji koji se bave modom.

Obzirom na vrstu i jačinu promotivnog efekta koji leži u njegovoj organizaciji, kao i da se ovim putem organizuje i dolazak najpoznatijih ličnosti iz svijeta mode, odlučili smo se na učešće u organizaciji, opet, glamuroznog modnog dešavanja kao što je revija Vivijen Vestvud.

U okviru posjete predstavnici iz Crne Gore prisustvovali su reviji poznate kreatorke i imali priliku da vide kreacije koje će se prikazati na modnoj reviji u Budvi", naveli su u TO Budva.

TO Budva je svojim budžetom za organizovanje ove revije odvojila 20 hiljada eura.

Bonus video: