Za titulu Mis Montenegro 2013. će se boriti 15 djevojaka

Djevojke koje su obezbijedile ulazak u finale, predstaviće se 22. januara u hotelu “Mediteran” stručnom žiriju
83 pregleda 9 komentar(a)
Ažurirano: 13.01.2013. 11:47h

Nakon kastinga za izbor za mis Crne Gore, koji je održan u petak u hotelu “Mediteran” u Budvi, agencija „MissYu“ izabrala je 15 najljepših djevojaka koje će se u finalnoj večeri boriti za titulu mis Montenegro 2013.

Žiri su, pored aktuelne mis Nikoline Lončar, direktora MissYu agencije Milanke Đorđević i Nebojše Pilipovića Pila, činili i oficijelni fotograf Đorđe Živaljević, frizer Dragan Marković i bodibilder i fitnes instruktor Velibor Obradović.

Oni su nakon višečasovnog vijećanja odlučili da Bojana Čejović, Jelena Šiljković, Anđela Jovanović, Marijana Radović, Ema Kalač, Valentina Mićić, Nina Lalatović, Milica Trifković, Biljana Drecun, Nikoleta Jovanović, Dejana Kordić, Ivana Milojko, Šejla Karađuzović, Aleksandra Todorović i Sara Hanafi zaslužuju ulazak u top 15.

I pored toga što je tokom kastinga naglašeno da djevojke koje ne ispunjavaju sve potrebne uslove nemaju šansu za pobjedu, među finalistkinjama su se našle i kandidatkinje čija je visina ispod 170 centimetara ili nemaju dovoljno godina.

Nebojša Pilipović ranije je za „Vijesti“ kazao da buduća mis Crne Gore treba da ima „sjaj“, ali da pored fizičkog izgleda mora biti inteligentna i sposobna da svoju zemlju predstavi u najljepšem svjetlu. S njim je saglasna i Nikolina Lončar.

„Prirodnost je ono što buduća misica mora da ima. Da jednostavno sija kada je pogledate, da je svoja, samouvjerena, da ima stav, karakter i držanje“, pojasnila je ona tokom kastinga.

Djevojke koje su obezbijedile ulazak u finale, predstaviće se 22. januara u hotelu “Mediteran” stručnom žiriju, koji će predvoditi vlasnica „MissYu“ agencije Vesna da Vinča.

Finalistkinje će te večeri prošetati u večernjim toaletama, kupaćim kostimima i crnogorskoj nošnji, a odgovaraće i na pitanja žirija kako bi dokazale da su kompletna ličnost, koja je u potpunosti sposobna da predstavlja Crnu Goru na brojnim svjetskim takmičenjima.

Manifestacija počinje u 22 sata, a na kraju večeri biće proglašena nova mis Crne Gore, kojoj će krunu predati Nikolina Lončar.

Bonus video: