Za ženu sa stavom

Marina Dulović se predstavila na beogradskoj nedjelji mode

Marina ističe da joj je veoma drago što je bila u prilici da na ovakvo važnom modnom događaju predstavi sebe svoj rad i istovremeno promoviše Bijelo Polje i Crnu Goru
948 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 03.11.2011. 21:10h

Na nedavno održanoj beogradskoj nedjelji mode pored svjetski priznatih imena predstavila se i mlada Bjelopoljka Marina Dulović, koja je nedavno diplomirala modni dizajn u Beogradu.

Ponosno je predstavila svoju kolekciju pod nazivom "Latice cvijeća" inspirisanu upravo cvijećem. Njeni modeli bili su dio revije diplomskih radova studenata Mod'Arta.

Marina kaže da kolekcija odražava stav žene koja je jaka, samosvjesna i sigurna u sebe, a istovremeno i nježna i senzualna.

"Predstavila sam četiri kreacije, a za ovu posebnu priliku kreirala sam i haljinu koju sam imala na sebi. Ekstravagantne frizure i šminka bile su sastavni dio moje prezentacije. Za šminku sam se lično pobrinula, a za frizure angažovala sam dobrog druga Eldina Krivošića koji je ove godine na takmičenju u Milanu proglašen za trećeg frizera na svijetu", kaže Marina.

Ističe da joj je veoma drago što je bila u prilici da na ovakvo važnom modnom događaju predstavi sebe svoj rad, i istovremeno promoviše svoje Bijelo Polje i Crnu Goru.

"Uspjeh svakako moram podijeliti i sa svojim modelima - Bjelopoljkama Kićom, Ivanom, Tamarom i sestrom Tinom. Planiram da u budućnosti kreiram ženske modele koje će uskoro predstaviti u Crnoj Gori, a želja mi je da svom rodnom gradu podarim gala modni spektakl", kaže Marina.

Galerija