KO JE KOME ZADAO MODNI UDARAC

Čitav svijet ponovo upoređuje Megan Markl i Kejt Midlton

Megan je blistala na Danu Komonvelta u elegantnoj kombinaciji u svijetlim nijansama, a iskombinovala je lepšravu haljinu midi dužine i bež kaput. Kejt Midlton se odlučila za kaputić-haljinu u upadljivoj crvenoj boji
4927 pregleda 1 komentar(a)
Britanski prinčevi sa suprugama, Foto: POOL
Britanski prinčevi sa suprugama, Foto: POOL
Ažurirano: 12.03.2019. 18:50h

Britanska kraljevska porodica juče je prisustvovala proslavi Dana Komonvelta u kanadskoj ambasadi u Londonu, a ponovo je, smatraju upućeni, u centru pažnje bila Megan Markl, uprkos činjenici da je i Kejt Midlton modno briljirala ovog puta.

Dan porođaja 37-godišnje Amerikanke je sve bliži, ali ona neumorno radi, putuje i prisustvuje gotovo svim zvaničnim događajima kraljevske familije, a ni poveći stomak joj ne smeta da bude bepsrijekorno dotjerana i savršeno odjevena.

Megan je blistala u elegantnoj kombinaciji u svijetlim nijansama, a iskombinovala je lepšravu haljinu midi dužine koji potpisuje Viktorija Bekam i bež kaput. Uz sve to ponijela je i plišane zelene salonke i pismo tašnicu u istoj nijansi koje su "razbile" čitavu kombinaciju i doprinijele njenoj atraktivnost.

I Kejt Midlton bila je vrlo efektno obučena; ona se odlučila za kaputić-haljinu, kakve rado i često nosi, i to u upadljivoj crvenoj boji, a dopunila ga je potpeticama i tašnicom u sivom tonu.

Preporučujemo za Vas